Tidsbrist!

Shit, jag har verkligen ingen tid längre känns det som! Om man kollar i min kalender har jag fullproppat med saker att göra och blir så stressad av detta. Dessutom har jag inte bara skolan att sköta, utan även körkortet plus mitt liv! Gud, skulle behöva en lugn dag snart. Men saken är den att detta är säkert bara början...frammåt kommer det säkert vara ännu värre och de måste jag offra något. Det vill jag inte och det kommer säkert bli min fritid för skolan måste jag fixa, det är ju sista året och så måste jag fixa körkortet. Resten får gå som prio två. Sedan har man inte bara det fullproppade schemat i tankarna utan även annan skit. Känns som jag ofta befinner mig i min värld men min kropp utför alla dagliga sysslor ändå medans jag har tankarna på annat håll.

Men fick en liten skön stund ute då jag fotade lite, vilket var skönt! Då kunde jag slappna av och fokusera på det istället för allt annat! Älskar att fota med kameran och den mäktiga känslan i handen och vetskapen om att jag vid varje fotografi fångar ett ögonblick som föralltid kommer att bestå. Det är därför jag älskar att fotografera, för då stannar dessa ögonblick på något sätt kvar!


Ny frisserad och glad

Måndag igen och det har hänt riktigt mycket idag! Skolan var första punkten på schemat idag och ja, skolan är som skolan är. Inga kommentarer där alltså. Sedan efter skolan åkte jag upp till A6 för att köpa skor och klippa mig. Men förutom detta köpte jag lite annat smått och gott! Jätte nöjd med både klippningen och inköpen! Och ska fortsätta klippa mig på The Look på A6 för de var riktigt bra! Tyvärr Öxnehaga, har klippt hos er i nästan 18 år men nu ska jag vidga mina vyer ;)

Fick idag också schemat för min praktik och den är ganska ensidig. Jobbar antingen 07.45-15.30 eller 13.00-21.30. Ingen variation direkt! Dock jobbar jag två helger men det får vara...orkar inte hålla på och ändra massa så får ta två helger. Får tänka positivt och tänka på att jag kommer att lära mig mkt! Men är ganska nervös så hoppas jag får en bra handledare som inte förväntar sig allt för mkt från en liten skolelev som mig...hehe!

Nu ska jag få i mig lite krubb och sedna krypa i säng!


It was only just a dream

Har för en stund sedan kommit hem från friskis där jag testade på Step Dans, vilket var ganska annorlunda till vanlig dans och lite jobbigare. Men det var roligt att man kunde kombinera dansen med stepboarden! Men jag ska efter detta pass slänga mina skor för de suger! De är så slitna ocb använda att de skadar fötterna istället. Något i vänsterskon hade lossnat vid tårna som typ förstörde skinnet så nu har jag riktigt ont! Haltade lite smått till busshållsplatsen men hoppas ingen märkte. Så nu får jag också spara till bättre skor!

Innan friskis åt jag, syster och pappa på Chili Thai, vilket var så efterlängtat! Älskar deras mat och kan äta tills jag bokstavligt spricker, men fick hålla igen lite för annars hade jag inte orkat träna. Men gud så gott det var! Var för stunden i himmelriket. Det kan man kalla "lite mer Mmmm i livet!

Förutom ovanstående har jag också (självklart) fotat lite med. Tänkte lägga upp bilderna och temat var piano. Enjoy :)










Filmkväll at Annas place

Kom nyligen hem från Annas place där jag och tjejerna har kollat på film och tjockat oss med alla tänkbara saker, eller i alla fall de flesta! Vi hyrde tre filmer men hann bara kolla på två men det blev en go kväll i alla fall! Fick även inviga min kamera med vännerna och är glad för att ja tog med den. Var lite tveksam till en början, tänkte...hur mkt bilder tar man egentligen på en filmkväll? Tydligen en hel del! Roligt var det i alla fall! Vi kollade bl.a på en skräckfilm och en riktigt mysig kärleksfilm. Vi valde tydligen rätt bostad att kolla skräckfilm på för hos Anna spökar det tydligen. Kan säga att man fick lite kalla kårar ibland. Den andra filmen vi kollade på hette Love happens och var en jätte gullig film! Trots att sådana amerikanska kärleksfilmer är hur förutsägbara som helst så har dem oftast något budskap som framför lite undermedvetet. Man får inte bara titta på filmen och låta ögonen bara vila på det söta paret utan också förstå budskapet. Filmens budskap var att man ska ta tag i sina problem och konfrontera dem för att kunna gå vidare. Stämmer riktigt bra! Skräckfilmer däremot har riktigt tydliga budskap, i alla fall de senaste filmerna vi har sett, och deras budskap kommer fram som en stor, fet, blinkade skylt där det står: Skaffa inga barn, de kommer bli psykon! Visst är det härligt med skräckfilmer?

Nu orkar jag inte skriva mer om filmer och deras budskap....kvällen var suverän i alla fall!




Testbilder

Har testat kameran lite och det blir ju inga proffsbilder direkt men testade lite olika funktioner och bilderna blev helt okej ändå! Ska gå en kurs som man får med i kamerapaketet så det ska bli kul!

Here are som test shots...








Singing back in the car with the people I love the most!

Gårdagskvällen på utomhusbion blev väldigt lyckad med Anna men även med Nina, Kris, Carro och Natta, som joinade oss sedan. Vi hade alla laddat upp med godis, dricka, myskläder och filtar. Och känslan att sitta ute är sjukt mkt mysigare än att sitta i en biosalong! Så där satt vi på en filt och hade det mysigt, dock så började det regna. Som tur satt jag jämte natta som hade med sig ett paraply som vi kunde trängas under, men tyckte synd om dem stackarna som fick dra på sjalarna över huvudet, som Kristin och hon såg lite ut som en påskakärring!

Efter filmen, som var jätte bra, cruisade alla förutom Anna i Kristins bil genom hela jönköping och hade på riktigt hög volym, sjöng som galningar och bara levde livet! Bästa kvällen på länge och det är en sådan go känsla att glida runt i bilen, veva ner rutorna och sjunga för glatta livet! Så jääävla gött! Men idag har jag lock för öronen men det var nog värt de ;)


Nikon D3000

Nu har jag hämtat min älskade kamera och väntar ivrigt på att batteriet ska laddas klart! Vill bara testa den nu! Förhoppningsvis kan jag ta med den ikväll då jag och Anna ska på utomhusbio. Det kommer bli jätte mys och har laddad upp med en tjock tröja, en filt och lite mot mammas motvillighet så packade jag även i regnjackan. Jag har ingen aning om hur detta kommer att fungera men det blir ju en överraskning! Jag och Anna ska ladda upp med godis och massa annat gott också. Ska i alla fall ha med mig varm choklad ifall man skulle frysa.

Innan bion ska jag på terminens första danspass och det kommer bli så roligt! Har taggad inför detta så länge nu och hoppas danserna blir lika roliga som tidigare danspass.




Rätt eller fel?

Har ni nått en punkt i livet då ni vet varken vad som är rätt eller fel? Jag har nått den punkten nu i en viss situation. Vet inte vilka val jag ska göra och om de är de rätta. Vågar inte chansa heller för då kan de bli fel, så står och stampar på samma plats och väntar på att besluten ska komma till mig istället för att jag ska ta dem. Men samtidigt vill jag inte stå här och stampa och samtidigt sjunka allt mer i marken. Känns som att jag börjar stampa färdigt en grop snart. Vill ta mig ur denna grop och gå vidare till något. Men det här "något" är inget jag är medveten om vad det är än så länge. Letar efter tecken och försöker ta lite genvägar som gör så att jag kan möta upp mitt beslut, men ingen lycka. Ska kanske ligga lite lågt och se vad som händer? Men det är svårt att avgöra vad jag ska göra när man bara ser sitt perspektiv, sin vilja och sina tankar.

Får väl stå och stampa lite till och se vad som händer framöver, om inget händer kommer jag säkert ha kommit fram till andra sidan jorden! Får försöka ligga lågt nu då.

Fit for workout

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen och it feels great! Har inte varit på ambitiös som jag hade velat under sommaren så tänkte att jag skulle passa på och kicka igång allt nu när skolan börjar. Men man känner att man har tappat lite på två månader så det var lite tufft men det kommer igång snart. Men det är så sjukt skönt att träna, man känner sig så fräsch, kanske inte just under själva träningspasset men efteråt, då känner man sig så nyttig och så fräsch. Det bästa är nästa efteråt då man har den goa känslan, kan duscha länge och sedan sitta i bastun och bara njuta. Riktigt gött! Nästa workout blir på söndag, taggar!

Ikväll ska jag bara chilla och njuta av att jag inte behöver bry mig om att lägga mig tidigt för är ledig imorn (ÄLSKAR MITT SCHEMA!) så behöver inte stressa i säng. Men imorn är schemat fullspäckad! Ska lämna schema till jobbet, åka till B-ryd för att hämta kameran, åka till stan för att gå på synundersökning, gå på danspass, anmäla mig till körskolan och sedan gå på utomhusbio med Anna! Morgondagen kommer bli riktigt awesome!

Imorgon hämtar jag min kamera!!





..



It's a new world - it's a new start
It's alive with the beating of young hearts
It's a new day - it's a new plan
I've been waiting for you
Here I am


Älska mitt schema!

Slutade kl 12.20 vilket är riktigt gött! Så jag mötte upp Anna på juneporten och vi tog en fika på Coffé house by George. Mysigt! Vi har även gjort planer på att vi ska gå på utomhusbion som går nu på fredag och då visas filmen Little miss sunshine. Kommer bli rolgit så vi får ladda upp med filtar, smått o gott att äta och kanske en och annan termos med choklad!

Idag ska jag väl njuta av den långa dagen hemma och sedan ska jag träffa vännerna, gå på en promenad eller nått liknande! Imorgon väntar en lååååång skoldag för går till tio över fem, men det kompensersar de korta och de lediga dagarna :)

Have a nice day people!

First day at school!

Första dagen var absolut inte så dålig som jag trodde. Vi fick reda på schemat och är supernöjd! Är ledig varje fredag framöver och om ca tio veckor kommer jag även vara ledig på måndagar, sjukt soft! Sedan slutar jag 12.20 på tisdagar men onsdag och torsdag är ganska sena. Men det kompenserar lång helgen ;) Dessutom fick jag världens bästa praktikplats. Akutvårdsavdelningen! Det kommer nog vara riktigt lärorikt och hända mkt förhoppningsvis så det ser jag fram emot!

Snart ska jag bege mig mot stan för att skaka rumpa! Ska äntligen få dansa lite så det kommer bli riktigt kul! Saknat dansen ganska mycket, trots att detta bara kommer bli på friskis framöver och även på medborgarskolan där det kommer att bli en mix av olika dansstilar, men älskar all dans. Bara jag få dansa så är jag nöjd!


Inga krockar eller trasiga bilar!

I morse övningskörde jag och kan med ett litet stolt leende på läpparna säga att det går faktist bra. Sakta men säkert går det frammåt och det blir allt roligare att köra. Lite smått taggad för att ta körkortet nu men det dröjer minst tre månader till den vackra dan! Men som rubriken säger så har det inte blivit några fler krockar och trasiga bilar och det är ju ett plus i kanten ;)

Idag gäller följande: förberedning inför skolan, ut på promenad med Rebecka och bara njuta av dne sista lediga dagen innan skolan. Detta är sorligt nog sista sommarlovet jag har i grundskolan. Vad hemskt! Man börjar bli gammal!

Nu ska jag bara ligga i sängen och lyssna på go musik! :)

 



Vill ha mer sommarlov och soliga dagar!

 

 


Kladdkaka med en smiley

Jag kom nyligen hem från Kris, där även natta och Carro joinade vår kladdkaksbakning. Vi har verkligen tjockat oss till max! Vi gjorde en stor kladdkaka med massa grädde, bär, sylt och mandelflarn. Och som grädde på moset hade vi päronsoda och chips. Snacka om att man känner sig nyttig efter. Känns som min mage sväller upp och att jag kan tippa över och rulla när som helst! Så nu när skolan börjar kommer det bli ändring på det!

 


Riktigt proffig och snygg kladdkaka!


Nostalgimoment

Just nu sitter jag och tittar på gamla bilder som är tagna genom åren. Speciellt de två närmaste åren. Nostalgin flödar och jag saknar verkligen den gamla goda tiden. Det är mysigt att titta tillbaka och påminnas om vad som var bra och glädjas av att man har upplevt allt med så fina människor. Ett år som jag saknar som alltid kommer vara mitt absoluta favorit år och det är 2008. Hela det året var verkligen underbart och så många fina saker hände under det året. Hade en riktigt bra sista termin med klassen, man kom vissa personer närmare, man upplevde mycket med sina vänner, man fann kärleken, träffade nya människor i och med en ny skola, samt massa annat. Men framför allt, jag skapade minnen som alltid kommer att bevaras.

Just nu känns det som livet flyter på ganska bra ändå, men skulle inte tacka nej till att känna mig så lycklig som jag gjorde 2008! Bästa året någonsin! Men jag ska säga att detta året har inte varit så dumt heller för har verkligen träffat massa nya goa människor och fått uppleva mycket fint men det har varit mycket nedgångar med. Men när man tänker på alla bra saker man har i livet så går det lättare och man reser sig igen.

Mitt mål just nu är att göra trean så sjukt minnesvärd och ska genom min nya kamera dokumentera hela trean och sedan göra ett fotoalbum! Känner att trean kommer bli suverän!


Night at Ninas place

Igår kväll samlades jag och tjejerna hos Nina för att ha en tjejkväll där vi skulle tjöta, skratta, umgås, dricka och njuta av de sista dagarna i frihet innan skolan börjar. Det var en lyckad kväll med sjukt mkt tjöt! Natta hade med sig ett kortspel med 400 frågor och ibland blev det väldiga diskussioner men det var riktigt roligt. Det var det enda vi gjorde, tjötade. Ämnena var en blandning mellan allt. Politik, kärlek, snygga killar, framtiden, det förflutna och massa annat. Men det behövdes att prata av sig lite! Så tack vänner för en suverän kväll!

Idag ska jag bara ta det lugnt men förhoppningsvis ska man träffa vännerna ikväll igen! :)

 



Off to work

Sista dagen på jobbet idag och kommer gå därifrån med blandade känslor. Kanske mest en känsla av lättnad, mest för att det är skönt med sovmornar och nu börjar skolan så då kan man börja på ny kula. Det kan jag behöva! Men samtidigt kommer jag sakna alla skruttiga tanter och gubbar som ler med sina skrynkliga ansikten. Trots att många uppfattar äldrevården som att bara torka skit ur folks rövar, vilket bara är en mörk ridå som skymmer skönheten med arbetet. Det är svårt att förklara men om man tycker om att arbeta bland och med människor är det ett fint arbete. Man får så mycket tillbaka och ibland är det en lättnad att gå till jobbet när man har lite sämre dagar för då får man annat att tänka på. Så självklart kommer jag sakna jobbet!

Klockan tickar på och det är dags att gå..


Jag och Carro på Wasas påtår


Nikon D3000

Nu har jag äntligen förbeställt en Nikon D3000 och förhoppningsvis kommer jag ha den i min hand redan nästa vecka. Snacka om lycka! Vill bara ha den i min hand och gå runt och fota! Men så fort jag får den ska jag ut och fota och testa dess gränser ;) Ja, många av mina kompisar ska vara beredda på att de kan ha en kamera upptryckt i nyllet men de får bjuda på de tkr jag allt! Det var lätt dagens höjdpunkt!

Dagens flopp är att jag håller på att bli förkyld och det är ingen vanlig förkylning utan nyser massa och är täppt men är inte snuvig, bara torr i näsan. Lustigt! Men vill inte bli sjuk nu när det är några dagar kvar in på skolan!
Får hoppas på att det går över...

Jag är taggad för morgondagen för då ska vi tjejer till Nina och tillbringa natten där. Det lär bli massa tjöt, skratt och självklart en och annan god dricka ;)



...

Förlåt för alla dystra och deppiga inlägg med kursiv text. Hur kul är det att läsa dem? Så ska sluta eller minska på dem, får avreagera mig på något papper eller något och skriva det där istället..men nu får jag rycka upp mig för detta börjar bli ganska patetiskt! Sorry folket!

RISE AND SHINE!


Ullared och en tom plånbok som konsekvens

Ullared är lätt livets affär. Himmelriket för shoppaholics och de allra flesta ändå. Här behöver man inte vara rik för du känner dig lätt rik när du går där och plockar på dig lager av kläder och massa annat smått och gott! Nya kläder kan fkt höja ens humör och behövde en sådan tripp. Men massa kläder blev det i alla fall och annat smått och gott fkt! ;)

Shoppinglistan är ändå längre än vanligt! Har idag köpt:
* tre st t-shirts
* ett par jeans leggings
* ett par jeans leggings som är chinosfärgade
* ett skärp
* fyra ringar
* foundation
* body butter
* kollegeblock
* en stor rutig skjorta
* sexiga underkläder (
fanns rätt så snygga trosor där ;) )
* en väska


Tror detta var allt men det blev en hel del i alla fall. Och allt gick på ca 1200 kr :)


bild tagen från http://nanna81.blogg.se


Hurtful..

Jag vet att jag har sårat dig genom de val jag gjorde men blir så sårad när jag ser detta. Varför måste du göra det på det här sättet och sedan snacka med mig som vanligt. Har lust att bara ignorera dig men du betyder mer än så, så kan inte göra det. Sedan försöker jag agera moget och ignorera det, men sedan kommer det mer. Vet att jag inte har något rätt att ta upp det. Det är din ensak men, det sårar. Jag vet inte om jag ska låta allt dö ut men något växer...det kommer upp ibland men trycker tillbaka det. Men när bägaren är full rinner den över...så känner jag mig nu. Full men samtidigt tom.



Gekås Ullared

Snart sätter jag och mamma oss i bilen för att köra ner till Ullared och uppleva shopping på ganska högnivå. Stort urval (hoppas vi på) och massa kunder, som jag kommer att irritera mig på. Men det är ju ganska billigt och det kan ju bli en rolig resa så why not. Hoppas jag ändå hittar lite smått och gott men det är nog ingen risk att jag inte gör det. Man kommer nog aldrig tomhänt ur Ullared!

Om tio min börjar vår lilla resa!


Får bli en dålig bild....


I wish for a better future

Jag hoppas att mina förhoppningar om framtiden kommer att ske och att saker och ting kommer att bli som det var förut. Men just nu måste jag leva i nuet och framtiden får jag ta hand om när det väl närmar sig. Man vet aldrig vad som kommer att hända och att leva för mycket i framtiden är aldrig bra. Då missar man för mycket av alla händelser, upplevelser och minnen som händer nu och det kan man aldrig få tillbaka. Varje sekund som går kan ej spolas tillbak. Man får sträva efter att nästa sekund, nästa minut , nästa timma och nästa dag blir till något bättre och värdefullt.


Detta var mina filosofiska tankar kring dagen. Har alltid tankar och funderingar kring saker och ting men, till skillnad från innnan, överanalyserar jag inte. Jag har alltid varit en grubblare och kommer alltid vara det men försöker minska ner på alla tankar för det kan ganska ofta bli en överbelastning. Försöker lyda några motton : Ta dagen som det kommer och glöm dina beskymmer, imorgon kommer nya. Det är bra motton att följa om man är en riktig grubblare som mig.

Nu skippar vi grubblardelen och går vidare till något annat. Ja, kanske ska man skriva om vad man har gjort idag? Det är ett ganska tråkigt och enformigt ämne. Men oftast brukar det bli inläggens ämne. Men är inte den personen som hela tiden vill väcka argument och få uppmärksamhet. Har boggen mest som en avlastning. Men visst, det skulle vara trevligt om man hade fler än de närmaste som läste. Men för de måste man skaffa ett tema, men ska ju troligen köpa min kamera snart så kanske kan starta en slags fotoblogg? Bara en idé som jag ska spåna vidare på...

Jisses vad hungrig jag är och snart blir det laxpaj...mumma!
Dagen har förövrigt spenderats på A6 med Kris, Carro och nina! ;)



Gammal bild på mig, Nina och Kris!


Mot tandläkar'n

Sitter här hemma och väntar på att klockan ska ticka och bli tio i tre för då ska jag ta bussen upp till tandläkaren. Älska tandläkarbeskök! Eller inte...men jag har fått någon inflammation i tandköttet och måste kolla upp det. Det gör så sjukt ont när jag ska borsta tänderna men troligen är det för att visdomstanden växer ut, ingen logik i det? Men vill bara fort in för att kolla vad det är och sedan fort ut för att ta bussen ner till stan och möta upp Nina, Kristin och Carro. Var i stan senast igår men vad ska man göra hemma? Kommer tillbringa tillräckligt mkt med tid hemma sedan när skolan börjar så passar på att vara ute så mycket som möjligt!

Nu måste jag kila vidare! Ha en fin dag :)


One week left

Det är en vecka kvar till skolan börjar och nu går vi också in på det sista året. Vart tog ettan vägen? Vart tog tvåan vägen? Om dessa två år har gått så fort , hur fort kommer inte detta året gå? Detta året ska jag verkligen göra till det bästa! Ska göra som Anna, se hela året som en enda studentfest. Det kommer bli både spännande och nervöst att börja det sista året. Man har mycket funderingar kring framtiden och livet och kan få lite smått ångest över detta. Jag har blandade känslor med att "bli vuxen" för det känns lite skrämmande allt. Men nu ska jag inte oroa mig i förväg. Ska leva i nuet och leva livet till fullo! Minnen ska i alla fall skapas, resor ska göras och livet ska lekas!


It's patient and kind..

Love affect us in diffrent ways and It will always be our source of energy. We will crash and burn beacuse of love but we will also get stronger, happier and feel more alive than we never had felt before.  Everyone search for this beautiful thing but we should learn that you can't look for love because love will always find you.

....somehow, someway, someday.


Hulken

Nu är jag hemma efter 9 timmars arbete och en skön promenad med Rebecka. Tidigare kände jag mig riktigt trött och sliten, men efter promenaden med Rebecka piggnade jag faktist till. Nu sitter jag med familjen och kollar på Hulken, aldrig sett den men den verkar vara helt okej än så länge.

Kvällen kommer bli ganska skön ändå folk!





Sick and tired

Jag håller på att bli sjuk och är inte dirket jublande glad över detta. Smittbäraren är troligen Jocke så Micha, sätt din kille i Karantän! Dessutom jobbar jag så kommer vara helt slut ikväll. Tur att man inte jobbar förrens på torsdag igen (om jag inte blir sämre). Vill inte bli sämre för vill absolut inte vara sjuk till skolan som börjar om ca en vecka. Hade helst velat ha en vecka till för det känns som att jag bara har jobbat i sommar. Dock kommer det klirra gött i kassan när lönen kommer men tills vidare kommer jag vara lite halvt deprimerad över att lovet snart är slut.

Nu ska jag vila upp mig innan jag återgår till jobbet. Ha en trevligt söndag :)

Så mycket för den bloggpausen..

Nu sitter jag igen och bloggar och det har inte ens gått 12 timmar sedan jag skrev att jag skulle ta en bloggpaus. Men igår natt kändes allt så tomt, dovt och förvirrande så jag kände att jag inte orkar skriva något. Behövde bara tid för mig själv. Men det enda jag behövde var en god natts sömn tydligen. Skönt, för idag känns det bättre. Jag tror jag aldrig kommer ha en riktig bloggpuas för jag får skrivabstinens lika fort, so why stop the flow?

Många har bloggar för att vilja synas, få många bevakare, nå ut till andra i bl.a. Sverige. Men jag har mest bloggen till för att skriva av mig, att reflektera dagarna som går och även dokumentera mitt liv. Alla har en historia att skriva och alla får inte sin historia skriven. Det låter lite egoistiskt men alla har något att berätta som man kan lära sig av.

Nog med filosofiska ord. Dags att komma till verkligheten och äta lite frukost.


Bloggpaus

Kommer pausa mitt bloggande för några dagar, kanske någon vecka för det händer så mycket i mitt liv som jag måste reda ut. Massa känslor hit och dit och måste finna tillbaka till mig själv i denna känslostorm.

Så tills vidare får ni ha det så bra!

.

Jag gick förbi dig på stan, såg ut som du var glad
du gick med din nya som jag tror du har
och du såg mig nog innan jag vek av
försökte spela cool som att allting var normalt
men i själva verket är jag kvar i mitt skal
och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart
i mitt sagoland tar du mig i hand igen
inga fler bråk och gråt - där är vi sams igen
och dom spelar våran låt som i spanien
Tar av oss våra skor och vi tar en liten dans till den
men när jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte
tänker på den dan du stack - för mig: det bara fanns inte
varför kan jag inte bara ta och glömma dig
varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg
inatt tänkte jag på när vi gjorde våran söndagsgrej
hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig
jag tömmer mig över dom ackorden som jag lagt
låter pianot spela ända tills det blir kolsvart
och låter stråkarna ta oss iväg till vår plats
kan inte släppa dig - det enda som jag tänker är att


En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


Var ett tag sen vi sågs - har knappt tänkt på't
men för två år sen var det vi
Jag gav dig en låt, skrev en melodi
du grät för att den var fin, du förlät min idioti
vi var en enhet, vi var singular
förenas på en vinterdag - det jag minns finns kvar
inom mig och det brinner svagt
kommer nog alltid vara så för allt jag har
påminner mig om dig och det känns
vill inte sälja sängen men älskling jag skäms
när nån annan ligger i den, det blir så fel
men jag måste gå vidare för egen del
det var mitt egna fel - borde gett mer
men det är lätt att va efterklok - lätt att se
i backspegeln och skilja rätt från fel
måste bara släppa dig innan det växer mer
men i drömmen är det vi mot dom
vi var lyckliga som vin och sång
så jag strosar till en solnedgång
men när jag vaknar är det tomt inombords - vill bara somna om


Yesterday, today, tomorrow

 




Idag är en ny dag. Gårdagen är blott ett minne i det förgågna. Idag ska jag leva i nuet och uppskatta det som förgyller livets små stunder. Jag ska se fram emot morgondagen och lära mig av gårdagen.


sdknsaldgkhslgnhsghas

Kaos, så känner jag. Kaos, ilska, trötthet, sorg och tomhet. Jag har tappat tron på kärlek tror ja. Eller för tillfället i alla fall. Vad är det som håller ihop kärleken? Trodde jag visste men nu är totalt lost. Trodde att jag kunde hantera detta bättre men nu orkar jag inte mer, orkar inte med fler nedgångar i livet. Önskar att jag sno pappas sprit, supa, släppa allt och skita i allt. Men sedan kryper samvetet fram och viskar : fan vad patetisk du är. Det finns inga svar i mörkret så varför välja den vägen? Men ibland är mörkret tilltalande. Där finns inget och inget kan hända där nere som får en att sjunka längre ner. Patetiskt jag vet! Men just nu har jag tappat lust, skiter i vilket. Känslorna bubblar inom mig som kokande vatten och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen...

Hoppas morgondagen kan bringa lite lycka.  

2010-08-11

Fantasibrist på rubrik denna morgon! Har inte riktigt vaknat men måste ändå starta igång för ska in till stan och träffa Anna Panna. Vet inte riktigt vad vi ska göra, chilla antagligen, kanske ta en fika. Men det får nog bli en billig fika för känns som jag slösar way to much på fika och mat. Inte bra! Måste skärpa min ekonomi och ska ju spara till en kamera så här får det bli lite ändring. Skärpning Jessica! Idag ska jag även övningsköra och taggar smått inför det. Det är riktigt kul och vill bara bli bättre. Ska försöka köra så mycket som möjligt och måste även skriva in mig på trafikskolan.

Nej, dax att göra sig i ordning och lämna byggnaden för att bege sig mot stan.


Bild av Kaur


Tankarna någon annanstans

Har kommit in i en period då jag vill köra mycket och kommer troligen göra det. Och det är så kul för ni har jag kommit ut på vägarna så det känns riktigt bra för då har jag i alla fall kommit igång och kommit en bit på vägen...hahah kommit en bit på vägen ;)

Ikväll var man med goa vänner och grillade. Det var nice, men hade dock tankarna någon annan stans. Mycket tankar just nu men ska ta dagen som de kommer. Ingen idé att ta ut något i förväg eller skynda på något. Tiden visar väl vad som kommer att hända. Dock har jag den dåliga egenskapen att vara otålig så kommer vilja pusha saker frammåt men det får jag verkligen inte göra. I'm going with the flow now! Mitt nya livsmotto. Försöka följa ...


Förutom tankar, förvirring och dimman som svävar runt mig är livet ganska bra!


Maybe things will change?

Belief, makes things real.
Makes things feel, feel alright.
Belief, makes things true.
Things like you, you and I.

Gavin Degraw

Liseberg var awesome, rikitgt awesome! Men var sjukt trött och hade ont i huvudet så varje gång jag hade skrikit och skrattat fick jag sådan spänningshuvudvärk. Men va sjutton, lite huvudvärk fick inte stoppa mig. Det verkade som alla hade sina små problem igår. Kristin hade ont i magen och Carro var förkyld. Men vi hade en underbar dag ändå! Favoriterna på Liseberg är ändå Balder, Uppsvinget, Colorado, Spinrock och Flummride. Men man känner att åkattraktionerna inte riktigt får en att känna sug i magen som förr. Nu börjar de bli lite småtråkiga fkt, men alltid lika roligt med hederliga Liseberg!

Ikväll ska man träffa kompisar och ha det trevligt! :)




...

Känner mig bara ganska lost och skulle vilja försvinna under jord ett tag!

Vad vore livet utan musik?

Musik ger en ändå styrka här i livet. I alla fall för mig. När jag är glad vill jag lyssna på musik med mkt tempo, rytm och glädje för då kan jag, när ingen ser, dansa lite. Det är en underbar känsla och den kombinationen gör mig så sjukt glad no matter what! Men när jag är lite nere lyssnar jag på sorlig musik som får mig att bli känslosam för då får jag ut alla känslor.

Just nu lyssnar jag mkt på bl.a...

Gavin Degraw - we belong together
Nicole Kidman - Come what may
Melissa Horn - Långa nätter
Bruno Mars - Count on me
Bob - airplanes
The Pogues - Love you until' the end
Gavin Degraw - Belief


Ingen påkörd katt eller plöjd tant!

Idag gick övningskörningen bra ändå! Jag körde lite på parkeringen för att värma upp men sedan drog vi ut på vägarna och körde lite runt rosenlund, ekhagen och öxnehaga. Känner mig lite stolt faktist och taggad på att köra nästa gång. Man börjar få in lite med känslan att köra och man är inte lika panikslagen som innan, lite patetiskt men det är så mkt spakar, knappar, pedaler att hålla koll på att man får lite smått panik första gången. Men är över det stadiet nu så it feels good!

Ikväll ska jag och the family gå på bio. Vi ska se den nya karatefilmen och det kommer bli mys för det var längesen alla gick på bio. Hoppas filmen är bra men Jackie Chan är ju med så humorn ska man nog inte behöva klaga över....hoppas jag ;)

Imorn drar jag, Carro, Kristin och Carros kompis Amanda till Götet och ska göra nordstan och liseberg osäkert! Kommer bli awesome!


You can count on me, like 1 2 3

Dagen har spenderats med de bästa och varit helt underbar! Amina anlände och vi åkte in till stan för att strösa, äta och fika. Mysigt var det men det blev gansa mycket tjöt om allt mellan himmel och jord. Som vanligt när Amina pratkvarn var i full fart. Men det är härligt att ha henne tillbaka här i stan, synd att hon ska åka imorn men vi ska träffas efter att jag övningskört (blev dock inget idag) och tjöta lite till. Behöver "tjöta" av mig lite till innan hon drar ner till skåne igen. Får synas snart igen och röja här i jönköping! ;)

Förutom att man är glad över att Amina är back in town så är jag så sjukt glad över att jag har de vänner jag har. Både de nära och de ytliga. Vännerna gör en livet mycket enklare när en grubblare som mig behöver annat att tänka på eller när livet inte riktigt har medvind. You guys are the best, no matter what! Så vill tillägna en sjukt bra låt till alla mina vänner som gör livet ljusare.



You can count on me like 1 2 3
I'll be there
And I know when I need it I can count on you like 4 3 2
And you'll be there
Cause that's what friends are supposed to do


Helsingborgbo på besök

Idag kommer en helsingborgsbo på besök och det är inte vem som helst utan vår kära, galna vän Amina. Det var inte så längesen vi sågs men känns som det var ett år sedan. Galna minnen har man med den tjejen. Man har genomgått gott och ont med henne men det som är skönt med Amina är att efter varje bråk så hittar vi alltid tillbaka till varandra, lite lustigt men ändå rätt skönt. Sedan kan man alltid prata med henne och visst hon kan se ut att vara oseriös, smått crazy och finurlig men när det kommer till kritan är hon en av de bästa axlarna att luta sig mot när man är ostabil och livet inte har sin naturliga gång. Hon är betydelsefull!

Säger en sak: We bringing sexy back, yeah!


Gammal bild men vänskapen är äldre!


Galen kväll!

Jag ha varit med om världens galnaste kväll någonsin! Helt sjukt vad saker och ting kan förändras och vad saker och ting kan hända. Vet inte riktigt hur jag ska förklara kvällen med ord men helt galen var det. Träffat massa underbara människor, speciellt en person. Ja, jag kommer knappt ihåg något av kvällen förutom en sak och den är inte lite så fin. Memories become real. What a night. Hoppas bara allt löser sig nu.

Ne nu ska jag sova för imorn ska jag fkt övningsköra för första gången på flera månader. Så alla ni som läser detta, varna era nära och kära och framför allt, stanna inne! För imorn kommer Jessica vara ute på vägarna och då kan det smälla. Godnatt, jessica checkar ut!

 


Back at home!

Det blev en ganska lång promenad för mig och syster. Vi gick klockan ett och kom fram till stan kl tre, två jäkla timmar? Snacka om att man kände av det i benen? Men som alltid ska jag ta kort och hålla på så det är anledningenn till att det tog så lång tid. Men älskar att fotografera! Önskar dock att jag hade haft en systemkamera, men den kommer också! ;) Väl framme i stan mötte vi upp mamma och tog en sen lunch. Väl behövligt! Jag och syster var så törstiga att vi beställde in två glas med Cola, de slank ner ganska fort! Som tur var slapp vi regnet men sen när vi var hemma kom vi på att vi var tvugna att hämta in alla dynor som fanns ute så jag och syster sprang ut i ösregnet och offrade oss för två dynor...och självklart skulle jag trilla i uterummet. Så nu har jag ont i röven och ett rivmärke på benet, ont gör det men fick ett gott skratt. Ni skulle sett hur jag såg ut! Kan jömföras med bambi på isen ;)


Promenad till stranden

Jag och min syster ska snart ner till vätterstranden och vi ska promenera dit. Det är riktigt skönt när det är lagom varmt och solen lyser. Då slipper man känna sig allt för äcklig när man kommer fram. Ska även göra lite ärenden på stan så det passar ju skitbra! Sedan är det kul att ha lite kvalitetstid med syster :)

Men nu kilar vi ner till stranden!

Good night and sleep tight!

Nu ska jag krypa ner under täcket, puffa upp kuddarna och lägga mig för att sedan sova ut. Ska ta en lång sovmorgon vilket jag behöver efter gårdagens aktiviteter! Har bara legat i sängen idag och man bir ganska seg då så lite skönhetssömn skulle inte skada, alls!

Ne, hopp i säng! :)



P.S. glad över att jag har de vänner jag har. De betyder mycket!

One of the most important things in life; love

"Our first looks at each other, our first conversation, our first kiss. Our first text message and our first real talk. I'll never forget. Never forget the feelings and how perfect everything was. We could be awake and talk about everything until the next morning, we could talk in the cellphone for hours without having any words left to say and we could lay down for a very long time and just stare into each others eyes without saying anything. It was love. Real love.

We became closer and closer and when i thought it couldn't be better he whispered the three most beautiful words in my ear. He whispered "I love you" with a tear in his eye and said that he never thought he could have this feelings for anyone. It was the best moment of my life. I was in love. Terrible in love.
We talked about how our apartment would look like, what name our baby should have and that we are going to have a little kitten. Then we laughed for hours about what we just said.
We talked about everything and we laughed, cried and did things together. That was life. You were life. You were the best boyfriend ever and everything would have been meaningless if you weren't in my life. I would go to the moon, travel round the world and count all the stars. Just for you.

We were so equal you and me, but different at the same time. We had something that other people just could dream of.

I'll never forget how you said I was beautiful when i looked the most terrible than ever. And I'll never forget how special you made me feel. You had girlfriends before but I was the only one you fell in love with and I was the only one you ever cared about.

Every time I got a text message from you my heart stopped and every time I saw you called me I got a smile on my lips. You were mine.

But things changed. I can't count the sleepless nights and how many tears that have fell down on my cheek. I can't count how many times my heart got in thousand pieces and when everything felt meaningless. I have been so loved by you, but you have hurt me so badly at the same time. I never thought we would come to this part in our relationship were we don't show any respect and neither can live with or without each other. But now we stand here and don't know what's right or wrong. The only thing I know is that I'll always love you, no matter what."


Hittade denna fina text i en av mina kompisars blogg (http://whowatchesthewatchmen.blogg.se/)
It brings back memories.

Suverän kväll hos Micha igår!

Igår var man på fest ute i Skärstad vilket alltid blir lyckat! Goa människor, skön musik, skratt, dans och bilder i mängder! Docl försvann nästan alla bilderna men som Kaur sa, det kommer fler tillfällen! Men det blev en riktigt lyckad kväll ute på landet och hoppas på fler sådana kvällar! Synd att alla inte kunde komma men som jag skrev, det kommer fler tillfällen ! ;)

Tanke: Hur vet man om man är kär i personen eller i kärleken? Vad finns det för tecken och signaler att gå på? Om man saknar personen är man då kär i personen eller i kärleken, för när man känner saknaden tänker man oftast på saker man har gjort tillsammans, uttryck som är typiska för just den personen och hur personen ser ut. Men hur ska man då tolka vad som är äkta kärlek? Jag vet varken ut eller in. Vet inte om jag ska släppa taget om honom eller om jag ska hålla honom kvar. Varför kan inte en del situationer vara "svarta eller vita" ? Gårzonerna gör en förvirrad!



Bild från igår


Party tonight

Om två timmar börjar jag jobba igen, dock är min period över men hoppar in lite då och då för att tjäna lite extra pengar. Kan behövas eftersom jag både sparar till mitt körkort och en systemkamera. Ska ut till Bankeryd på fredag för att besöka Scandinavian photo och få lite info om olika systemkameror m.m. Har insett att det handlar inte om att bara köpa en kamera utan massa annat också. Ja, hoppas jag lär mig med tiden men det ska bli sjukt kul när jag har kameran i handen och ska fota mina första foton. Har planer på att senare göra ett fotoalbum med scrapbooking. Spännande! Men nu ska jag sluta flyga bland molnen, vidare till dagens planer. Ja, som ni kan se är lyder rubriken "party tonight" och det är just det som ska ske ikväll. Jag visste inte om jag skulle komma först p.g.a. vissa händelser m.m. men kan inte hålla mig inne bara för att livet är lite ur balans just nu så gör det bästa av situatiuonen och kommer på festen. Kanske missar något riktigt kul! ;)

Tonight's gonna be a good night!


Spindlar i huset!!

Kalla mig kinkig men fy sjutton! Äckliga, stora spindlar med långa ben där man nästan kan skymta alla hårstrån. Får rysningar i kroppen bara jag tänker på det. Visst, har klappat en stor, fet, hårig spindel på Zoo men man vet ju att de är inlåste. Här kryper de fritt omkring och man vet aldrig när de små eländiga djuren kommer fram. Jag mötte en när jag skulle upp för trappan. Jag stelnade till och stod och tittade på spindeln länge med blickar som bara sände ut budskapet: fan, ohyran är tillbaka! Jag gick vidare upp för trappan med blickan riktad mot spindeln så att den inte skulle göra några hastiga rörelser och sedan gick jag vidare in till badrummet. Där var jag i ca fem min och när jag skulle gå tillbaka var spindeln borta, helt putsväck! Vart gick eländet?? Den var ju inte liten heller så man borde ju se den. Ne, sånt har jag svårt för! Sedan hör man pappa skratta åt mig inne i badrummet. Ha ha ha, kul att man kan roa någon i alla fall! Vill i alla fall inte ha några spindlar krypandes på väggerna i mitt sovrum, då kommer jag ligga vaken hela natten med en jäkla flugsmällare i handen!

Ska försöka sova gott inatt ändå men har nog flugsmällaren jämte mig ändå! ;)
Hatar stora spindlar!

...

Dansa gör livet så mycket enklare!

At beckas place

Sitter här hos min gamla kära och älakade vän Rebecka och väntar på att filmen ska ladda klart. Vi ska senare titta på Precious. Får se om kritikerna stämmer. Kommer inte riktigt ihåg vad den handlar om men den verkar bra när man tittar på trailern så vi får hoppas att den inte blir en flopp! Jag har idag nästan bara umgåtts med becka. Skönt för det var längesedan vi hade en dag tillsammans såhär. Brukar oftast bara bli en promenad på en timma då och då vilket också är skönt. Ska även crasha här, känns som om det var en evighet sedan man gjorde det. Det är säkert ett år sedan eller något. Men det blir väl så, med tiden så blir övernattningarna mindre. Mysigt är det i alla fall :) Fick även veta idag att vi börjar den 23 aug istället för den 20. WOPIDO! Vi får helgen också...ganska fint ;)

Men nu ska jag kila!

Godmorgon?

Morgon är det alltid, men är den bra? Nja...det är skitväder utanför fönstret, jag väcktes av pappa och är lite småbitter för det men annars är det väl en ganska okej morgon. Kunde varit bättre. Är ganska bitter på mig och en annan i min vänskapskrets. Förstår mig inte på den personen. Vill du ha kontakt och kunna umgås som vänner eller vad är det frågan om? Du är betydelsefull men när man anstränger sig får man inget tillbaka. Jag vet inte om det förflutna spelar för stor roll men man vill inte bara ge och så känns det som nu. Vilket jag tycker är synd för som jag skrev innan, du betyder. Men jag antar att jag fick lite förhoppningar om att det skulle ändras men sedan kom kyligheten och det kortfattade fram. Men om du vill ha kontakt får du höra av dig. Känns fel att jag ska anstränga mig om inte du vill.

Nu lämnar jag det ämnet och går vidare till dagens planering. Idag ska jag träffa Rebecka, vilket var ett tag sedan. Vi ska väl mest bara umgås och mysa men det är skönt det med. Att inte göra något speciellt! Men innan dess ska jag fixa några saker, framför allt ta en lång varm dusch!




Trodde det hade försvunnit.

Trodde saknaden hade försvunnit men när jag sedan såg dig inloggade på facebook började mitt hjärta slå fort, händerna smått skaka och jag fick lite smått panik. Ville så gärna trycka på chatten och snacka med dig men vet att det inte skulle tjäna något till. Vad skulle vi säga? Det skulle bli så spänt och du behöver din space, men skulle vara skönt att snacka med dig.

Ja, ni som läser min blogg kommer få se sådana små kursiva meningar då jag skriver av mig för att lätta på trycket uppe i min hjärna. Måste få utt knuten och istället för att börda mina stackars vänner skriver jag av mig här.  Men dagen har ändå varit riktigt bra, i alla fall slutet. Kom hem från Kalmar ( de två tidigare inläggen raderade jag) och det har varit jätte kul! Vi har varit i ett litet samhälle i närheten av Karlskrona där vi åt god mat, satt vid hamnen och kollade runt lite på loppmarknaden. Mysigt var det! På kvällen sedan gick vi på musikalen Grease. Tredje gången jag ser den, men älskar låtarna så why not! Men denna var lite annorlunda och följde inte riktigt manuset men kontrasten till de andra musikaluppsättningarna jag har sett, var denna bra!

Idag har jag mest suttit i en bil och lyssnat på musik, grubblat på livet och varit allmänt seg och trött! Men efter besöket på Chili Thai vaknade man till! Mycket god mat och man praktiskt taget rullade ut ur restaurangen! När man väl var hemma hann man knappt vara hemma förrens man skulle ut och träffa vännerna igen. Skönt att kolla läget med alla och prata av sig lite! Behövdes kan jag säga. Men nu planeras i alla fall en resa till göteborg och förhoppningsvis blir den av om ca två veckor. Underbart!







RSS 2.0