Packat och klart!

Väskan är packad och lägger i det allra sista imorn. Men vad händer imorn? Jo, stockholm baby!! Jag och några från klassen ska dit för att göra vårt projektarbete, men vi kommer inte bara göra nytta även kommer blanda in lite nöje. När man är i Sveriges shoppingstad är det självklart att vi trycker in det i schemat! ;)

Men kommer då inte blogga på hela veckan, men vi har gjort en blogg där jag och mina kompisar kommer blogga om vår resa i stockholm. Ni kan hitta oss på denna adress: www.projecthomeless.blogg.seHa ett fint lov, för det ska iaf jag ha! :)


Detta kallas lycka

Har just insett att mitt höstlov började för ca 7 timmar sedan. Shit, redan lov? Jisses vad tiden går fort. Känns som att det var igår vi skulle börja på praktiken. Skönt att tiden går för ser verkligen fram emot vissa saker, som stockholmsresan, halloweenfesten och min 18 års dag. Men härnäst kommer resan upp till stockholm. Taggar järnet och har redan börjat packa. Kan verkligen inte låta bli. Det är nästan roligast för då är man så lycklig och laddad för en rolig resa. Detta kommer bli super awesome!!

Efter resan ska jag och Robin åka direkt till en festen ute på vichan. Jag har ikväll beställt min pilotmössa och håller hårt om tummarna att de ska komma innan torsdag. Men på sajten stod det 2-3 arbetsdagar så den borde komma på tisdag. Men när man hade gjort sin beställning dök det upp en stor, fet lysande röd text där det stod att varorna kan komma mellan 1-5 arbetsdagar. Hoppet sjönk och stressen ökade. Måste kanske fixa en backup till festen och det får bli katt eller nått, för det är lättast att fixa på egen hand. Varorna kommer säkert faila och komma på fredagen...shit, tight tight tight. Kommer sitta som klistrad på telefonen och hoppas på att vi har fått hem fakturan så att vi kan hämta sakerna. Kommer sitta som på nålar! Och om dem kommer försent kommer jag seriöst stämma företaget!

Men nu skjuter vi bort dem negativa tankarna och avslutar med något glatt.
Kan ge er en statusuppdatering om min tillvaro:
Livet leker, lockar och smeker! Loove it!

 


"Packar" på papper
Vad ska man ha med sig till stockholm? Just nu sitter jag och skriver ner på papper vad jag ska med mig till resan. Är riktigt laddad för detta och längtar nästan till att packa ner allt. Det sura kommer vara att packa upp allt igen eftersom det lär bli mycket. Jag brukar alltid ta med mig för mycket, men tror det är en typisk tjej-sak. Man tänker att : deta linne kan jag behöva, eller dessa byxor. Och så blir högen i väskan allt större och större. Hoppas jag får plats med allt i de lilla resväskan, för hur kommer det se ut med en resväska lika stor och fet som ett höghus? Kommer bli utskrattad!

Förövrigt håller förkylningen i sig så ska kurera mig till varje pris. Måste bli frisk och om jag inte blir det tänker jag be förkylningen att ta sig i röven och springa runt jorden!

Nu till packningslistan...


Over and out!


Jävla fucking förkylning!

Varning: Kommer finnas ett antal vredesutbrott i detta inlägg, i följt av en del svordommar. Så vill redan nu ursäkta för detta!


Ursäkta min franska, men nu är jag riktigt jävla trött på detta. Jag kan tåla hela grejjen med irriterande halsar, snytningar, hostningar m.m. Men när det börjar tjuta och brusa i öronen, som sedan förhindrar sömnen som jag måste ha för att bli frisk, orkar jag inte mer. Jag har sedan jag la mig, runt 22.30, haft dessa ringningar i höger öra och de vill inte försvinna. Har normalt lite små tjut men de stör mig inte. Men nu när jag är förkyld får jag lock för öronen och det ökar tjutet. Har vaknat till och från och försökt att inte bry mig. Men jag får panik på det! Vet inte vart jag ska ta vägen. Så imorn ska jag dirket upp till vårdcentralen för att undersöka detta för jag kommer inte kunna sova något i natt och inte heller nätterna framöver ifall detta fortsätter.

Hopppas det bara är en engångsföretelse...
Fuckiing shit.

Det känns precis som att någon sitter vid örat och jävlas med mig. Om jag bara kunde skulle jag mosa kärringen på bilden!!!
Taking the day of, but...

Host, prosit, snytningar, harklingar...

Ja, så håller jag på hela tiden. Men är på bättringsvägen. Nu är det mes halsen som irriterar så ska gå till skolan imorn. Dagen skulle ägnas åt att vila upp sig men det skiter sig totalt. Måste ändå in till stan för att köra eftersom jag avbokade min körlektion för sent. Så får sätta på mig något så att jag ser någorlunda presentabel ut, så att inte min körskolelärare ger mig blicken av att han nyss sett frankensteins nya hustru. Nej, den reaktionen är inte allt för populär!

Så, det blir lite chill framför tv:n innan jag beger mig till stan.
Kram


Tänkvärda citat


The important thing is not to be bitter over life's disappointments. Learn to let go of the past, and recognize that every day won't be sunny. And when you find yourself lost in the darkness of despair, remember, it's only in the black of night that you see the stars, and those stars lead you back home.


Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.


At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... all you need is one


Imagine a future moment in your life where all your dreams come true. You know it's the greatest moment of your life and you get to experience it with one person. Who's standing next to you?


Losing your heart's desire is tragic, but gaining your heart's desire is all you can wish for. So if that's tragic, then give me tragedy.Alla citat är från One Tree Hill. Mitt absoluta favoritprogram! Vissa citat verkligen berör en och får en att tänka till, får en att fundera över livets frågor som stöter på en under ens resa.
Läs igenom dessa tänkvärda citat och fundera över dess innehåll. Kanske vissa berör dig lika mycket som de berör mig.


Så typiskt!

Horoskopet stämde och nu sitter jag med en röd, täppt näsa, halsont och svullna ögon. Snacka om att jag känner press på att bli frisk eftersom om EN vecka ska jag och "stockholmspatrullen" iväg så jag måste bli frisk. Jag riktigt hatar att vara förkyld för man blir riktigt äckligt seg och dreglar ner soffan. Man kan verkligen inte göra något annat än att kurera sig. Snacka om att man har fritid så att det räcker. Fritid nog att titta och kolla till FB för ett år.

Nu ska jag dicka mängde med honungste för att lindra halsen.
Morgondagen gäller att krya på sig....this totaly sucks!

Over to the dark side..

Funderar på att byta bloggdomän så har skapat ett konto på Devote.se. Men kruxet är att jag fattar inget av designinställningarna. Det är absolut inte som blogg.se. Så jag funderar stark att behålla denna trots att deb spökar med inläggen.

Ja, min kväll skulle bestått av att vara hemma för att ladda upp för morgonadagens arbete. Men åkte med tjejerna till stan för att parkera sig på Claras och trycka i sig en riktigt god tacotallrik. Men blev kortvarig eftersom jag börjar redan kl 07.00. Bara tanken av att stiga upp vid 05.00 gör mig riktigt opeppad. Men när man väl stigit upp och rört på döfläsket ner till jobbet så flyter allt på ganska så bra.

Time to hit the sheets.

 


Tror jag somnar stående!

Har arbetat ikväll och det har varit underbart att komma tillbaka de mysiga och vitsiga gamlingarna på jobbet! Alltid lika kul att se alla igen. Jag älskar verkligen mitt jobb där för man tittat sällan på klockan och räknar minuterna till hemdags, personalen är riktigt go, underbara och söta tanter och gubbar och så självklart lönen. Den är dock inget att skryta om dirket men det är alltid pengar och som den fattiga student jag är så är jag verkligen behov av pengar. Ett och annat som ska läggas ut nu så give me som money!

Men trots en bra kväll på jobbet är jag helt slutkörd! Står även och bakar bullar till torget imorgon eftersom jag inte hann med det i veckan. Så nu måste jag baka 50 bullar...ja, jag hoppar av glädje! Så eftersom jag är sådär sjukt trött och inte är sådär uppmärksam utan bara degar framför datorn i väntan på att bullarna ska bli klara, bränner jag dem. Åh , IQ:n lika med NOLL! Blir så trött...nu vill jag bara lägga mig och sova.

Stor risk att jag somnar med ansiktet nerdykt i datorn.
GOD NATT !

Som en dans på rosor.

En dansande människa är en glad människa. Instämmer!

Idag vaknade man kl 07.00 trots att man egentligen är ledig. Men vad gör man inte för dans? Jag och Sandra kommer hålla i danspass på skolan för några ettor så vi behövde fräscha upp minnet. Så jag och Sandra, samt Emma gick till dansstudion i skolan för att dansa loss. Eller det blev snarare så att jag och Sandra Dansade medan Emma låtsades sjunga med i låtarna. Såg ut som att vi var hennes bakgrundsdansare, fräänt! Men vad är inte än att starta dagen med dans? Jo, kanske en låång skönt sovmorgon. Men dans kommer tätt efter! Dansen gör mig så lycklig och mår som bäst när jag dansar. Då kan man glömma allt runt omkring och bara släppa loss. Alla tiders!

Dans i mitt hjärta!


Crispy chicken, ris och curry sås.

Voila! Det är vad jag gör just nu. Står och leker hemmafru och skapar konstverk framför spisen. Än så länge ser det ätbart ut, får hoppas att det också är det. Dagens jury är familjen så hoppas man får hööga poäng! Ne, nu låter det som att jag är en kandidat i "Halv åtta hos mig". Bryt.

Efter den magnifika måltiden ska jag ut på vägarna och köra. Det blir att köra med mamma som vanligt eftersom pappa är upptagen som vanligt. Men pappa är roligare att köra med och definitivt lugnare. Men pappa brukar skoja och säga att jag får poäng för varje människa jag kör på och så vidare. Då, när man sitter djupt koncentrerad och försöker att inte köra på någon, kan man få ett gott skratt.

Senare ikväll ska jag även gå på hockey med kära, underbara Jennifer. Tre år sedan man gick på en hockeymatch så jag ligger lite efter. Men har självklart följt grabbarna genom sina säsonger. Hoppas bara på en bra match och vinst såklart. Hejja gubbar!

Nu står maten klar. Bon apetit! :)

Nedräkning pågår..

Just idag är det exakt 1 månad tills jag intar den gyllene åldern. Spännande! At bli 18 kommer bli riktigt fint och ska verkligen se till att mitt liv som 18 åring ska bli händelserik och ska uppleva nya saker med dem jag älskar mest! Vet inte riktigt vad jag längtar efter som 18, men det är mycket som sker vid 18. För mig kommer körkortet lägligt och förhoppningvis tar jag det vid min födelsedag, men om det skulle bli lite försenat kommer det inte göra nått. Därefter ska jag ha min första krogen runda och det ska bli livets fest! Det finns en hel rad med olika saker som jag vill uppleva, som jag ska se till att uppleva. Är för sjutton ung och livet ska vara som en dans på rosor. Hemligheten är att älska livet som det är och göra det bästa av situationen. Älska varje ögonblick och njuta av dem förgyllande ögonblicken!

Om en månad är man myndig, på väg mot vuxenlivet, singel, snygg och lever ett sjukt bra liv!
( Mitt självförtroende ökade i den sista meningen, haha)

Från det ena till det andra, dags att öva på danspasset som man kommer hålla för några ettor inom en snar framtid!


You deserve it, really.

För några månader sedan var jag tillsammans med en kille jag inte riktigt var kär i. Det hela är väldigt komplicerat men man tycker att det borde vara enkelt. Men trots att jag inte kände dessa stormande känslor håller jag fortfarande fast vid honom. Fram tills nu. Denna kille har idag ett nytt förhållande och mina känslor inför det var väldigt otydliga. Jag tänkte väl att det inte var sådär oerhört seriös och små hoppades på att de kanske skulle bryta. Men varför hålla fast vid något som man inte riktigt hyste starka känslor för? Antagligen saknaden av honom för han gjorde mig väldigt glad, trots allt. Men samtidigt saknaden av att ha någon i sin närhet. Att ha någon att sms:a godmorgon älskling till. Men har nu inset att denna kille och hans nya tjej verkligen tycker om varandra och känner att han faktist förtjänar detta. Förtjänar någon som verkligen ser på honom som jag en gång såg på Alex. Och kanske känner så för att jag sårade honom så mycket, men att jag känner såhär är verkligen en lättnad. Jag blir nästan glad av att känna detta eftersom lättnaden är en så behalig känsla i kontrast till alla bittra och ångestfyllda känslor. Så om du skulle läsa detta och om det skulle göra någon skillnad, så vill jag bara få ut att du förtjänar detta och trots allt så hoppas jag att ni håller ihop. 

Känner att det är ett steg i rätt riktning! Så himla skönt att kunna få bort de omedvetna känslorna som ständigt trycker och man står där som ett ängsligt frågetecken och frågar sig vad det kommer ifrån? Hypoteser efter hypoteser susar förbi men inget verkar rätt. Men nu när trycket är borta kan jag fortsätta in på rätt väg i livet oc faktist njuta av det till fullo!

Ursäkta för detta underliga och komplicerade inlägg, men behövde skriva av mig detta.Sämsta uppdateringen...Kom på mig själv att jag suger på att uppdatera. Vad har hänt? Brukar vara så aktivt? Men antar att jag inte är riktigt lika inspirerad längre, samt att tiden går till andra saker. Men vad ska jag skriva om? Har ingen blekaste aning, no inspiration at all! Man kan ju alltid köra på det vanliga, traditionella...hur ens dag har varit. Men min dag har inte varit speciellt händelserik. Har gått i skolan, planerat inför projkektresan som nu närmar sig med stormsteg och tränat. Nu sitter jag här med en halv klar etik och livsfrågor uppgift och försöker få inspiration. No wonder there´s no inspiration!  Men Etik och livsfrågor kan vara intressant ändå!

Men kan ju dela med mig som väntar härnäst:
* Hockeymatch
* Arbete
* Körskolan
* resa till stockholm
* Halloweenfester
* 18 års dag!

That's my life for the moment. Nu har jag ändå uppdaterat lite ;)


Dagens i-landsproblem

Sitter och funderar vilket pass jag ska välja till imorn. Kan välja mellan spinning, aerobics och puls/medel. Spinning och puls/medel är ju mer ett träningspass och eftersom jag inte har tränat något denna vecka borde jag ta det. Men aerobics vill jag ju testa så står inför ett svårt dilemma. Ja, vilka problem man kan ha! Men väljer nog spinning för då slipper jag stressa efteråt. Men det kommer bli ett dilemma imorn då jag ska ställa in cykeln i rätt höjd m.m. Ja, det återstår att se om jag kommer stå där och se ut som ett frågetecken. Hope not!

Från ett ämne till ett annat. Var idag (för tredje dagen i rad) i Kristinas fest och brud affär och tittade på balklänningar. Skulle visa mina vänner en klänning mamma och jag hittade men som jag tvekade lite på. Robin, som kommer bli min balkavaljer som det så fint heter, följde också med. Och är glad för att han gjorde det för utan honom hade jag aldrig testat klänningen jag ska ha på balen. Nu är jag visserligen tidigt ute men ifall det blir Elmia vill man ju gärna ha en klänning bokad för då kommer alla tjejer ut samtidigt och då kommer det bli catfight! Bokstavligen talat! Hoppas de blir stora hotellet för förstår inte hur Elmia kommer att gå ihop. Håller tummarna för det traditionella! :)

Nu ser jag att syster tittar på Simpsons filmen så kommer bänka mig framför den också!

Hade fint!

No inspiration at all!

Det susar förbi massa topics och har så mycket att skriva om och ventilera om att det blir för mycket. Det pågår för mycket i mitt liv nu, för mycket tankar kring allt och inget så skulle behöva skriva en roman för att det skulle räcka. Jisses, får glida med och se vart livet för med sig. Man vet aldrig vad man plockar upp på vägen.

Ja, som den väldigt kreativa rubriken säger, så har jag ingen inspiration så det får bli ett tråk inlägg om hur okreativ och oinspirerad jag är.

Ska ta och sova och få lite inspiration!
Godnatt!


I feel like a princess

Om lite mer än ett halvår kommer man stå framför sin spegel och beundra sitt utseende medan man vrider och vänder och spekulerar varje detalj på sin klänning. Man kommer ha en checklista som består av att fixa håret, naglarna, sminket, skorna, smycken och massa annat. Detta kommer vara en höjdpunkt i livet man förhoppningsvis aldrig kommer att glömma. Känslan när man står framför spegeln och inom en snar framtid ska entra Stora hotellet (förhoppningsvis) och möta massvis av nyfikna människors ögon som granskar en från topp till tå. Ja, idag fick jag en försmak av detta. Testade nämligen balklänningar med Jenna och Pauline och medan man försökte dyka ner i dessa stora, glamurösa klänningar spred sig ett lyckorus genom kroppen och man flög för en sekund till Stora Hotellets entré och känslan av att få vara i centrum. Ja, längtar lite smått till det redan. Men det man längtar mest till är att få klä upp sig så fint eftersom det är inte dagligen man går i aftonklänning till skolan med mycket nogrannt uppsatt hår, som tog timmar att fixa. Nej, därför längtar jag. Men även för att kvällen kommer bli en av de sista med klassen och den vill man göra speciell.

Jag har nog redan hittat min balklänning, men är lite osäker på färgen. Men klänningen sitter som klippt o skuren på mig så kunde inte låta bli att falla för den. Fast ska inte ta första bästa utan vill kolla runt lite. Men man får dock inte dryga ut på de för länge för då kan klänningen försvinna. Vilket dilemma man har. Jaja, mamma ska också kika på den så får se vad hon tycker.


10-10-10

Idag är det den 10/10-10 och en ganska så speciell dag. Jag menar, hur många ggr kan vi uppleva detta? Kanske inte riktigt något man går runt o tänker på men vi kan bara uppleva detta två år till sedan är det slut, tills nästa millenium. Och det kommer vi inte uppleva, om man inte blir 109 år dvs. Men den åldern vill nog ingen koma upp i. Själv vet jag inte ritkigt hur gammal jag vill bla. Kanske mellan 80-85? Då är det lago att kolavippen och man har nog en hel del barn och barnbarn (förhoppningsvis) som man har hunnit att berätta om den "gamla goda tiden" som när man kunde köpa ett tuggummi för bara 50 öre. Barnbarnen kommer att tappa hakan i backen. Haha, jisses vad långt fram jag planerar. Kanske inte ens blir 60, vem vet? Men back to real life.

Helgen har varit toppen men är slutkörd! Sena kvällar och tidiga mornar har gjort mig till en sengångare. Känner att jag kommer sova gott inatt. Tackar gud att vi har sovmorgon imorn, och det är en rejäl sådan med! De sena nätterna har spenderats med goa vänner och mycket skratt! Jag o några kompisar har parkerat sig hos Kris och umgåtts. Oftast har tv:n varit på men den är bara till som en kompensation till den tysta bakgrunden och en räddning ifall det blir sådär pinsamt tyst. Jag hoppas att jag senare kommer få lite bilder från i fredags och filmen framförallt. Ja, filmen undrar ni? Jo, jag, kris, natta o carro spenderade delar av kvällen framför kris nya dator som har en inbyggd webbcam. Med den skapade vi underhållning på hög nivå! Här snackar vi karriärbyta till underhållningsbranchen folk! Ne, kanske inte. Men sjukt sjukt kul! Pinsamt kan man nog också lägga till den definitionen.

Anyways..helgen har varit som de flesta helger med mina tokiga vänner, underbar!


I'm in loveLyssna på denna kille. Man blir kär i hans röst och pianospelandet är bara ett stort plus i kanten!
Promise, ni kommer smälta!


I've frozen

Just för tillfället känns det som att jag befinner mig i ett stort rum med massa fönster och dörrar som utsmyckar rummets fyra väggar. Jag känner mig vilsen och vet inte vart jag ska ta vägen. Vilken utgång ska man ta? Under tiden känns det även som att rummet snurrar. Snurrandet ska föreställa tiden som bara passerar och passerar. Medan rummet snurrar står jag bara kvar. Jag följer automatiskt med i snurrandet och blir allt bara mer och mer förvirrad. Golvet känns snart nära och gör mig redo för att falla ner på det blanka trägolvet. Men faller inte riktigt än utan försöker finna balansen igen.

Här befinner jag mig just nu och skulle verkligen önska att det slutade snurra och att vägen jag bör välja ska ha en stor, fet skylt över sig som blinkar. Känner mig totalt vilsen right now.


Inte min dag idag!

Det har verkligen inte varit min dag idag! Någon där uppe tycker illa om mig, säkert min kära farfar som ska jälvas med mig. Ne , skämt o sido. Men rubriken säger verkligen allt. Behöver inte skriva mer men då blir detta inlägget så förbannat kort och då får den en tråkfaktor över sig. Om man börjat säga A måste man säga B.

Men i alla fall, tillbaka till hur min dag inte blev som jag hade önskat. På morgonen går jag upp för att hinna duscha och göra mig lite extra fin nu när det var fotografering idag. Sista fotot så måste ju slå på stort. Så jag gick upp 05.45. Kunde lika gärna gå upp 06.30 som vanligt. Men morgonen flöt på som vanligt förutom att jag fick ta en senare buss för att hinna göra det lilla extra med håret. Men nu kommer jag till dagens första flopp. Bussen var försenad. Ja, det är det man önskar nu när det är fotografering. Hejja! Ja, bussen kommer iväg 5 min senare än vanligt och jag försöker lugna ner mig på bussen men kan inte låta bli att bli irriterad på chaffisen som kör ryckigt och på alla som var tvugna att välja samma buss som mig. Ja, ganska bitter var jag. Men till min stora glädje kom jag ändå fram i tid. Jag kunde då pusta ut. Skönt!

När fotograferingen är över kommer jag på att nycklarna ligger i min andra väska. F*n också! Dagens andra flopp! Så har absolut ingenting till lektionerna och får smussla ner massa papper i väskan som jag får lägga ner i pärmen imorn. Hatar sånt! Det som man kunde se som positivt var att jag slapp bära på nycklarna.

Tredje floppen hände i matsalen. Var trots de tidigare flopparna glad och kände att livet ändå var bra, men när jag går in i matsalen ser jag den jag minst anar ska sitta där. Den personen som jag faktist vill träffa men ändå inte! Nej, världen stannar upp och jag blir alldelses till mig. Shit också! Lägger blicken på personens ögonen som även upptäcker mig. Båda vänder bort huvudet. Jag fick hjärtklappning och magont på samma gång och min hunger sjönk så långt ner den bara kunde. Aptiten var dead, gone and destroyed. Kunde inte heller släppa detta efter och nästan hela eftermiddagen blev påverkad av detta tillfälliga möte.

På grund av denna situation känner jag mig lost igen. Satan också...jag som började få balans igen. Men det är bara att resa sig igen och börja klättra!

Imorn är en ny dag och den ska bli bra!
Tack och godnatt!

 


Ullared för hela slanten!

Idag kl 08.00 åkte jag, Pauline, Martin och Jenna till Ullared för att shoppa loss. Eller vi tjejer shoppade loss medan Martin, så grabbig som han är, köpte bara endast det han behövde. Medan vi andra slängde på lite onödig skit. Men det är som Martin säger: När man väl har börjat plocka åt sig saker kan det sluta med att man har en hel kundvagn. True true. Fick hålla hårt i mina pengar och hade en strikt budget att hålla mig efter. Men till min stora glädje kunde jag faktist hålla mig inom min budget. Haleluja! Ingen ångest över dumma köp i alla fall!

Så efter att ha masat sig igenom hela Ullared tog vi en lunch för att sedan kika i affärerna utanför. Jag som behöver skor tittade i varje skoaffär men då skulle jag komma över min budget. Så ställde in mig på att hitta "the perfect shoes" och det slutade med att jag kom tomhänt ur butikerna. Urskönt för hade nog mått dåligt av det köpet.

I bilen tillbaka satt vi och pratade om hur nöjda vi var över våra köp . Men efter en stund satt vi helt lamslagna och bara lyssnade på musiken. Man gick ifrån att vara på topp till att vara down low. Skulle köpt lite duracell batterier för det var nära att jag somnade. Men vi stannade till och fikade på vägen så man vaknade till lite.

Tog en hel del bilder men dem har Jenna och dem kan man inom n snar framtid ( hoppas jag) hitta på FACEBOOK. Underbar dag med några av de finaste som finns!


Brunch at Sandra!
Första dagen i skolan och som Malin så fint sa de: På praktiken saknade man skolan men nu när man sitter på lektionerna undrar man hur sjutton man kunde göra de? Håller med henne så mycket, men vännerna gör skoldagen genomförbar. Inte för att det är en pain in the ass att gå till skolan, det som är en pain in the ass är alla tidiga mornar. Men efter att ha börjat 06.45 på praktiken är 08.00 rena himmelriket!

Trots en lång sovmorgon idag masade jag mig upp ur sängen vid halv åtta för att åka till Sandra på brunch. Mysigt var det och riktigt gott. Hon hade ordnat med en frukostbuffé med massa godsaker. Det var allt från scones, ägg, köttbullar, yougurt och massa annat gott. Sådan frukost vill man ha varje dag!

The fourth kind

Gillar ni skräckfilmer? Om ni gör det och inte har sett The fourth kind så har ni missat något riktigt rysigt där man känner kalla kårar krypa längs ryggen. You have to see it before you die, thats it. Men jag varnar er, se inte den ensam och försök att se upp för ugglor kl 03.33. Om ni ser ugglor är det ett varningstecken! Jag sätter upp en trailer som ni kan få tjuvtitta lite, men kolla på den och ni lär kissa i brallorna!

Så igår sitter jag, Kris, Natta och jonas hemma hos kris och tittar på denna nere i hennes vardagsrum. Vi tjejer sitter så nära varandra med kuddarna framme i förebyggande syfte för att undgå de kalla kårarna. Stackars Jonas sitter en liten bit bort och försöker se oberörd men tror ingen kan bli oberöd av filmen.

Förutom att vi fick vara med en nästan-nära-kissa-på-dig-upplevelse så fick vi även en hel del magrutor på grund av allt skratt av filmen I love you Phillip Morris. Sjukt roligt film med en tvist av en annorlunda romans mellan två killar. Men hela filmen görs ju av Jim Carrey, och han är ju komedins kung så filmen blev ingen flopp!

Sammafattning av kvällen:
Suverän! Saknat Kris och Natta och Jonas var det längesen man träffade så det var en fin kväll med mycket fint
folk! :)


 


Första Okt

Redan första okt? Jisses vad tiden rusar fram! Ångestframkallande, för man hinner knappt med. Dagarna rusar förbi som Duracell kanin. Tiden bara går och går. Och det börjar sakta men säkert närma sig min 18 års dag. Fyller år om en månad och 20 dagar och tror att mitt år som 18 kommer bli riktigt fint! Taggar för lördagen den 20:e November hörrni!

På tal om ingenting, så är jag grymt seg ikväll och älskar känslan att ligga i soffan, inkrupen i en filt och tittar på tv. Underbart! Nu ska jag mysa vidare :)
RSS 2.0