Fotboll i mitt hjärta!

Jag håller på att städa i väntan på att Nina ska messa och skriva att nu kan vi dra ut i solen. Så medan jag kollade igenom familjens skogarderob hitta jag en av mina käraste skor. Jo, mina fotbollsskor! Det var evigheter sedan jag spelade men kan fotfarande sätta på mig skorna. Visst dem skaver lite men va sjutton, man får ju nostalgi känsla! Minnena bara flashar förbi och man saknar träningarna lite. Dock spelade jag inte så länge, halvår kanske? Men fina minnen för det! Kommer ihåg första träningen då jag och Rebecka började och vi skulle ha uppvärmning. Vi hade inga fotbolls skor och såg väldigt amatörmässiga ut. Så när vi hade staffet och skulle springa tillbaka i mål och båda nästan glidtacklade oss in i mål för det var så jäkla halt, dessuto gjorde inte det blöta gräset någon nytta. Det var fina tider det!

Nu messade Nina så det är dags att bege sig ut i det underbara vädret! :)


Detta bådar inte gott !

Nu sitter jag med halsduk, halstabletter och ska snart koka te med honung för att förgöra denna jäkla förkylning! Men det har bara blivit värre under dagen, frågan är om man ska stanna hemma imorn istället. Missar bara en dag men va sjutton ska jag göra hemma? Finns inget att göra! Får se hur jag mår imorn...

Bitter på detta!

Denna förkylning kan ta och slänga sig i vättern!

Självklart skulle jag bli värre i natt. Åh, denna förkylning vill jag bara skrynkla ihop och kasta! Förutom halsont har jag dessutom blivit snuvig. Jätte kul. Dessutom har jag verkligen inte sovit något inatt, max fyra timmr. Så lär vara dödstrött när jag kommer hem. Då blir det nog ta en liten powernap innan man fortsätter med alla dagens uppgifter.  Med tanke på att jag och några kompisar ska till Skärstad till en kompis vill jag gärna hålla mig frisk. Får verkligen ta och kurera mig.
Orkar inte med detta...

Nu ska jag inte skriva om tråkiga saker. Snabbt över till dagen. Solen skiner faktist och man blir faktist piggare av det, helt freakin wonderful! Nu får solen hålla i sig för längtar inte efter det förutspådda vädret. Annars ska jag och två andra vänner fixa Robins 18 års present idag, kommer bli kul att äntligen få börja skapa och hålla på med den..hoppas resultatet blir lika bra som våra förväntningar.

Oj, klockan är snart nio. Måste kila!

Happiness!

Åh vad glad jag är idag! Inte bara för att solen ändå tittade fram idag utan även för att mkan träffade vissa personer som gör en glad. Riktigt glad! Nu gäller det bara att tagga fredag ute i Skärstad med kompisar, finnemang! För jag har blivit bättre i halsen så min halsont och dess bakterier kan slänga sig i väggen! Ni är så utrotade snart!

Dagens " to-do lista" innehåller läxor, planering inför robins present (han fyller 18 om två dagar, så kul!) och träffa Becka en stund. Då ska vi dricka te och snacka skit! Fin dag än så länge, hoppas det håller i sig!



not getting better..

Har fortfarande ont i halsen och befarar att mina farhågor har besannats...skit också! Inte denna vecka. Det händer massa, både i skolan ochy utanför skolan och då blir jag bara stressad av tanken på att jag kanske måste vara hemma. Om jag blir så pass sjuk lär jag ligga efter...åh skit.

Ska försöka göra som Dennis tipsade mig. Använd halsduk , knarka halstabletter och drick te med honung i. Det brukar göra susen. Men då innebär det att jag inte kan träna vilket suger för ligger verkligrn efter när det gäller träningen..dubbelt skit!

Ska nog försöka sova snart så att man blir pigg tills imorn! GOD NATT!

Pinsamt!



Övningskörde nyss på parkeringen vid A6. Jag försöker i alla fall köra en gång i veckan för att hålla igång det och oftast går det bra och inga olyckor inträffar. Men idag smällde det! Jag hade precis kört in på parkeringen för att vi övade på att köra in och ut från den. Det gick alldeles utmärkt men när mamma plötsligt beordrade mig att parkera var jag inte med på noterna så svängde men hann aldrig bromsa och så PANG! Kraschade in i kanten. Som tur blev det inga större skador än att skylten vek sig och en "reflex" gick av. Men det kommer ju kosta några tusen ändå. Pinsamt! Pappa blev inte så glad ska jag tala om. Men tror inte att jag skulle ha varit krockfri ändå. Någon gång sker det! Skrattade mycket för att det var så pinsamt! Nej, jag få ta det lugnt hedan efter!


Nej, snälla inte nu!

Vaknade nyss av att det kändes som att någon hade stoppat i ett kilo sand i min hals och nu fasar jag för att jag kanske blir sjuk! Verkligen ingen bra tidpunkt för att bli sjuk eftersom nu kommer det hända massa saker framöver som jag inte vill missa! Som grädde på moset har man huvudvärk också, kanske fortfarande lite illa tagen efter fredagens natt. Men ska försöka kurera mig och klä mig varmt som min mamma alltid tjatar om. Kanske därför jag har blivit sjuk? Självklart ska hon ha rätt...måste kanske börja lyssna på mamma.

Ska nu lägga mitt hjärta och min själ på att bli frisk så ska börja dagen med en kopp vaniljte med lite honung i. Det brukar göra susen!


Så omotiverad för detta!


Party like a rockstar

Igår var man på fest och minglade runt bland massa härliga personer och även en hel del galna danser kom till, helt underbart! Citerar Robin Larsson, my one and only man "Bäst med dem bästa!" och det stämmer totalt! Kom dock lite oväntat antal människor men alltid kul att träffa nya! Träffade bl.a. en kille som vi senare under kvällen kallade för tutten. Hans vänner gick runt och sa att han hade riktigt fasta bröst medan han stod jämte och spännde sig! Ja, det var en liten blandning där. Men riktigt sjukt kul!

Absolut att vi ska göra något liknande igen snart! Hemma fester är ju galet roliga och man hinner socialisera sig med de flesta i alla fall! Ja , tumme upp för sådana fester!


Nu spelar HV på tv och de leder redan med 2-1 mot Djurgården. Spännand! Kan inte missa mer nu så skriver något senare under kvällen! :)


Bilder från igår.

Här kommer lite bilder från hockey hos Sandra :)













Back in the building.

Hemma igen efter en rolig men sorglig kväll! Hv förlorade dock men förutom det hade vi grymt kul! Vi laddade upp med varma mackor, popcorn och choklad och smaskade i oss det under matcherna. Vi målade även varandra med HV 71 loggan i ansiktet . Robin fick dock ett infall och ville att vi skulle måla loggan på magen. Dock hade vi tjejer andra planer! Vi målade nästan allt annat än HV loggan. Stackarn fick sitta utan tröja under hela matchen. Men det blev ganska snyggt på långt håll. Vi borde kanske satsa på en karriär inom body paint? Typ måla små barn på olika festivaler! Hahah nej, åter till verkligheten.

Jag ska smaska i mig lasagnen och sedan göra mig iordning för att hoppa i säng. Lär vara trött imorn men va sjutton. Imorn blir det PARTY!


(Bilder från kvällen kommer inom kort!)

Hockeykväll hos Sandra is the shit!

 Ikväll blir det äntligen HV och självklart ska man titta! Har blivit ett större HV fan med tiden nu. Innan tyckte jag bara att det var massa stora killar som tacklade varandra för att få åt en svart snusdosa. Rätt kul faktist men nu gillar jag det starkt. Speciellt när man kan samlas många och ha sådana kvällar. Det ska vi ha idag, hos kära Sandra. Kommer bli riktigt nice!

Nu gäller bara en sak...att hv tar hem detta!
HV Blåå!


Laddar upp med massa popcorn!


God morgon!

God morgon alla glada! Uppstigen kl åtta i morse för att syster tog hem massa vänner. Kl åtta på morgonen! Det var bara att stiga upp och hoppa in i duschen. Men det var skönt att sitga upp tidigt för då slipper jag stressa men jag var uppe till ett igår för snackade med Patrick så är lite seg idag. Men det var lätt värt det för vi snackade på om allt mellan himmel och jord. Till sist snackade vi om tv-serier och vi hade tydligen samma sak när det gällde detta. Fast vem tycker inte om "How I met your mother" och "Family guy"? Om ni gillar dessa två har ni verkligen samma sjuka humor som mig!

Dagen kommer att bjuda på sol i alla fall och det känns underbart! Det kan få vara sol ett tag till för älskar promenaderna på kvällarna med vännerna och man ser att solen börjar gå ner. Det är så fint med alla färger och man vill bara sitta och kolla på hur nyanserna förändras och hur solen sakta går ner bakom berget. Älskar det!

Snart ska jag också bege mig till skolan. Måste bara göra mig iordning innan jag lämnar byggnaden. Hoppas alla får en strålande dag! :)

 

Börjar om från början

Från att ha bytt blogg till att gå tillbaka till denna samt göra om den ska jag äntligen börja om. Den andra bloggen krånglade som bara den så SLÄNG DIG I VÄGGEN! Ska fortsätta blogga på denna bara att jag raderar alla mina tidigare inlägg under de tre månader jag skrev. Då var jag inte så lycklig och orkar inte läsa dem för utåt kan jag ha verkat glad, försökte nog bara inbilla mig men jag var verkligen inte det. Men nu är jag på banan igen så ska fortsätta att blogga här, trots att "kajsa" inte stavas så, i alla fall inte mitt. Jag stavas "Caisa". En lite udda stavning men va fan. Vårt efternamn har också en udda stavning så det jämnar ut sig!

Allt för mig denna vackra, underbara dag!
God natt !


RSS 2.0