Min studentmössaUngefär såhär kommer min studentmössa se ut fast att skärmen är av läder och att det istället kommer stå Jessica O på framsidan.  Nice nice! 
(Bilden är tagen från denna hemsida. )

http://jackochcola.blogg.se/images/2010/dsc04449_83489538.jpg


StudenmössornaOm ca 9 månader kommer OPS 3D och alla andra klasser i trean att springa ut och hurra för studenten. Och det blir bara mer och mer verkligt, speciellt nu när vi testade ut och beställde studentmössorna. Det är helt sinnessjukt att vi tar studenten i vår. Det har inte riktigt smält in än för det känns fortfarande som att vi nästa sommar kommer komma tillbaka till skolan och vandra i dess korridorer. Nej, Jessica! Det ska vi inte. Får verkligen banka in det för att jag ska förstå. Verkligheten kommer ikapp en som ett X2000 tåg

Men nu ska jag inte tänka mer på det för om jag gör det kommer jag bli ledsen och tänka på att man inte kommer få träffa alla sina kompisar igen utan ska ut i arbetslivet för att arbeta resten av sitt liv. Deppigt värre! Så nu ska jag istället njuta av det sista skolåret och skapa så många minnen som möjligt! Tur att man har köpt en bra kamera så att man kan dokumentera allt!

Time to hit the sheets.
God natt!


Another day at the Ryhov

Final week! Blandade känslor måste jag erkänna. Nu har man kommit in i arbetet och kan de allra flesta rutiner och vågar att röra sig lite friare. Jag hittar även lättare på sjukhuset. I början hade jag behövt använda GPS för allt var så förvirrande. Alla korridorer ser likadana ut och man står framför kartan över våningarna med ett stort frågetecken över huvudet. Ska säga att man ser ganska dum ut! Sedan kommer det förbi en snäll läkare som ser en möjlighet att vara vardagshjälte och hjälpa den stackarns lilla praktikanten. Nu kan jag med högt huvud gå igenom korridorerna och smälta in bland de anställda på Ryhov.

Men tycker ändå at det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan. Och med skolan menar jag att träffa alla klasskamrater igen. Träffar vissa under lunchen men många missar man. Men nu ska jag ge järnet den sista veckan och verkligen göra det sista intycket. The final countdown.


Veckans...

Veckans flipp:

* Fika med Pauline
* Första teorilektionen....nu rullar vi!
* Tjejkväll
* Arbete

Veckans flopp:

* Alla tidiga mornar..
* Tankarna kring det förflutna
* Förkylningen
* Stressen


Happy birthday to youIgår firade familjen min kära mor för att hon fyllde år. Dock fyllde hon år för två veckor sedan men bättre sent än aldrig! Det blev en kväll med bio och resturang vilket var riktigt mysigt! Vi såg filmen Tusen gånger starkare som är en svensk film som handlar om en tjej och hennes klass och vilken påverkan olika människor har på varandra. Se trailern för att få en bättre bild av filmen, för min beskrivning får filmen att låta som att den inte är värd mer än en 50 öring.

Efter filmen gick vi till Jensens och åt god mat. Jag var hungrig som en varg och när maten kom in tog det säkert bara fem min sedan var jag klar med min oxfile med tillbehör. Vi hade t.o.m ätit en snack korg innan maten. Snacka om att vara hungrig! När jag var klar var det som om någon knäppte fingrarna och gjorde mig trött för all min energi bara försvann. Längtade efter min sköna säng där hemma. Det var riktigt skönt att krypa ner under duntäcket och sluta ögonen efter detta.

Fin fin kväll i alla fall! Borde göra fler sådana familjekvällar :)

 


Musiktips


Girls night in.

Girls night in igår då..eller med andra ord: Tjejkväll! Tjejkvällen ägde rum hos Nina där även Micha hade tagit sitt pick och pack och joinat. Tjejkvällen innebar att vi gjorde sjukt sjukt goda pizzor av tacobröd, tomatpure, en hel del ost och även lite skinka för att bryta ostens kontrast. Snabbt, enkelt och supergott! 
 
Efter att vi hade smaskat i oss minipizzorna bänkade vi oss framför tv:n och laddade upp med chips, dricka och kärleksfilmer. Det blev Dear John och Remember Me. Hann dock inte se klart Remember Me, men den var riktigt bra. Men Dear John var mycket bättre! Då kom även våra sentimentala sidor fram och tårarna rann som floder ibland. Ingen idé att sminka sig innan man går på tjejkväll och temat är kärleksfilmer. Big no no! 

Riktig awesome kväll med Nina och Micha. Tack flickor! :) 
 


Dear John trailer


Old pictures


The greatest feeling!

Vem älskar inte känslan när man kan hoppa in i duschen efter ett hurtigt träningpass? Det är det bästa med att träna för då är man nöjd med sig att man har klarat av att flåsa som en hund och hoppa omkring som en idiot. Ja, jag talar om friskis. Men när man går in i duschen är alla felsteg, löjliga hopp och pinsamma rörelser som bortflugna! och när man sätter på vattnet är det som ett haleluja moment och man kan nästan, men bara nästan höra änglakören sjunga i en ljuv stämma! Och som ett plus i kanten, om man vill lyxa till sin återställare kan man även hoppa in i ångbastun och bara njuta av livet. Underrrbart är bara förnamnet!

Så var lite hurtiga och börja på friskis för att sedan njuta av eran återställare!
( Missförstå mig inte, träningen är lika bra den med! )Tränar inte på friskis med fotbolls skor, men bilden matchade bra till inlägget


Scrambled eggs and milk

Sitter här och äter äggröra medan ögonlocken känns riktigt tunga. Funderar på att hålla fast ögonlocken genom silvertejp! Drömmer sakta bort till min säng och önskar att jag redan nu skulle kunna krypa ner under täcket och kura in mig i den. Men innnan drömmen blir sann måste jag ta av mig mina linser, ta bort sminket och borsta tänder, vilket är en jäkla procedur! Tänker inte rabbla upp hur jag går till väga för den listan kommer bli lång!!

Min dag har i alla fall spenderats hemma och även på Ryhov. Idag var även en liten annorlunda dag eftersom jag fick vara på akuten (glädjehopp)! Och nu kommer många tänka : men är du inte redan på akuten?? Nej, mina kära men få läsare. Jag är på akutvårdsavdelningen, vilket är en stor skillnad. Men den skillnaden orkar jag heller inte förklara! Ni får lista ut det själva. Men mitt intryck av akuten var att det var lite flummigt. Man kunde knappt få någon personlig kontakt till patienterna, man sprang lite var som och man var tvungen att ha många bollar i luften. Men trots det hade den sin charm. Skönheten med akuten var att det hände ju lite med traumatiska händelser än på AVA. Ikväll kom det in en person som hade varit med om en älgolycka, alltså kört på en älg. Och när jag fick vara med och även assistera hoppa jag av glädje inombords. Jag var lite som en pojke på 5 år som vill bli brandman och får sitta i brandbilen och träffa alla häftiga brandmän. Jag var i extas med andra ord! Önskade faktist att ambulasen kunde vara fullastade med personer som hade råkat ut för trauman. Skämdes lite av den tanken, men ville bara se mer. Var som en svamp som kunde suga sig åt allt vatten. More more more!!!

Men efter det var det ganska lugnt, så fick kila hem. Men trots att det inte riktigt var fullt ös på akuten i kväll, så fick jag ändå vara med och uppleva mer omfattade olyckor! Väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge!


MusiktipsGavin Degraw - I have you to thank


Som egen hämtpizza

Har ni sett reklamen för Sara Lee? Det är ett kit med en färdig pizzadeg och tomatsås som gör det enkelt och smidigt att fixa sin egna pizza utan att ha blanda ihop sin deg. Nu behöver vi inte lära oss att kasta pizzorna i luften för att få rätt tjocklek, för nu är det packat och klart. Smidigt eller hur? Dock vet jag inte hur pizzan smakar med den färdiga degen men det är nog lätt värt att prova när man har lite tid och vill ha pizza med massa tillbehör.

Tjejkväll är inplanerad på fredag och då kanske man ska testa detta? Ja, eller så kör vi på det hederliga, gamla sätter och gör degen själva. Eller ännu bättre, använda tacobröd som pizzagrund. Om ni inte har testat det där hemma så har ni gått miste om mycket! Kärlek vid första tuggan! 

Try it! 

 


Ut med det gamla och in med det nya!

Ny och frääääsch design har nu lagts upp. Underbart är namnet! Är en person som efter ett tag tröttnar på det gamla vanliga och söker efter nya upplevelser. Därför får jag efter ett tag fnatt om jag inte byter header! Var på vippen att sätta in bara mitt namn bara för att få bort den förra headern. Tråkigt, men nytt i alla fall. Fast lika bra att köra på stort, så har suttit vid datorn ett tag och fixat och donat med detta. Nu kan jag ju fortsätta skriva utan att bli distraherad av den gamla headern.

Allt för ikväll. Over and out!

Fjortis

Läste en artikel om fjortisar idag i Metro. Ganska rolig artikel där journalisten konstaterade att fjortisar är de människor vi irriterar oss mest på. Och med fjortis menar man då vid fjorton års åldern. Men han menade även på att fjorton är den ålden alla vill vara, den åldern alla har sina ultimata minnen och skulle lätt vrida tillbaka tiden till sina fjuttiga fjorton år.

Mer erkänn, visst är fjortisar irriterande? Kaxiga, jobbiga, tjejer som sminkar sig med tio lager smink och går runt i tights som visar halva röven. Men säger inte att alla är sådana och att dessa människor inte kan ha supersköna personligheter, men ja. Tror att många håller med att man enkelt kan identifiera en fjortis och att de kan vara som en böld i röven!  Men vad säger ni? Skulle ni vilja återvända till eran fjortisålder? Visst. livet lekte och man hade inga speciella krav. Men måste säga att att året jag var 15 var så mycket bättre! Bästa året hittills i mitt liv!

Men försöker blicka tillbaka till min fjortistid men kommer inte ihåg att man var en sådan pain in the ass. Man tänkte väl att man var herre på täppan och hade någon inställning att man var störst, bäst och vackrast, så man ignorerade väl alla andra. Hahah jag ber isåfall om ursäkt ifall jag var en böld i röven.

Undra om det verkligen är så, att åldern man vill återvända till är fjorton. Hmm? Njaa, inte för min del!


Myror i brallan

Suttit framför tv och datorn under hela förmiddagen, dock inte bara slappat utan även pluggat och gjort lite nytta. Men nu klarar jag inte av att sitta stilla längre, måste göra något fort! Så jag är så desperat att jag faktist kommer vika tvätten för att utrota myrorna som kryper runt i benen på mig! Och medan jag gör denna hushållssyssla som jag knappt går i närheten av, ska jag lyssna på denna låt som bara får mig att vilja dansa och släppa loss!

Dags att ta fram insektssprayen och börja vika tvätt!


..........................................................................................Lev för det du har.
Ge inte upp för det du saknar!

Promenix ute i det "fina" vädret.

Yes, äntligen är sommaren över och hösten äntligen är påväg! Vet att alla, innerst inne älskar hösten och bara sitter hemma och väntar på sommaren och laddar upp för denna underbara årstid. Eller hur? Vem är med mig?!
...eller? Nej, nej, nej och nej. Självklart har hösten sina fina stunder, som mysiga kvällar med tända ljus, promenader med vackert höstväder och härliga färger och kunna slänga sig i lövhögarna som när man var liten. Men trots dessa fördelar följer det även med en massa nackdelar. Främst att vädret kommer att bestå av regn, mulet väder, gråa moln och lite allmänt dystert. Och dagen har gett oss en försmak på hur hösten kommer att vara. Man blir ju alldelses varm i hjärtat....eller inte. Men man får en sådan abstinens av att mysa till allt ordenligt, vilket är ett plus i kanten!

Men trots vädret begav jag och Rebecka oss ut för att vandra runt och tjöta om allt mellan himmel och jord. Det var ett tag sedan vi sågs så blev glad över att se henne. Mycket att ta igen i alla fall! Skönt i alla fall att komma ut och röra på sig efter ett dagspass på praktiken.

Efter vår lilla promenix gick vi in till rebecka och gjorde mint te av mynta. Så rebecka hällde bara upp varmt vatten i fina muggar och som en extra liten touch, en kvist med gröna blad, som tydligen var myntan. Såg sådär hälsosamt och mysigt ut. Dessutom var det gott! Speciellt til ballerina kakorna som vi tryckte i oss. Mumma!

Så alla te älskare här ute i värden. Testa att lägga i en kvist i erat morgonte så kommer det smaka mint! Riktigt fyndigt ! ;)Back from work

Jisses, praktiken har verkligen sina fördelar ibland! Idag gjorde en äldre man min dag på ava. Han var en av de sjukaste patienterna vi hade idag och tycktr verkligen synd om honom för han led verkligen. Så hade lite extra tillsyn på honom, men denna gubbe gjorde verkligen min kväll på jobbet! Han var så söt och sa att jag var den bästa han hade haft och att jag var så gullig mot honom och öste på med komplimanger. Jätte söt! Se inte framför en pedogfil eller ett pervo, utan tänk er en gammal, skruttig äldre man som är sådär härligt go och vitsig, som man inte kan sluta le åt. Jätte go liten man , det där!

Idag under praktiken har mina tankar kring framtiden flugit in och studsat runt i mitt huvud. Jag har tänkt mycket på hur jag ska göra efter studenten eftersom jag verkligen inte riktigt vet vad jag ska göra. Ska jag studera? Jobba? Flytta? INGEN ANING! Och trots att det ändå är september så kommer vi snart vara där och kommer verkligen inte ha tid till att tänka på det under våren för då gäller det att lägga all sin energi på skola, bal och student. Så vill verkligen inte så där sedan och bara : Jahopp, vad händer nu? Njaa, inget jag vill satsa på.

Så funderar på om jag ska studera här i jkpg eller någon annan stans. Billigast vore ju hemma i kära, underbara jkpg. Men suktar efter något nytt, nya erfarenheter, stå på mina egna ben och så vidare. Men när det väl kommer till kritan kanske jag fegar ut och stannar kvar hemma. Men min andra plan är att studera hemma men efter studierna flytta för att jobba något år någon annan stans och sedan komma tillbaka. För helt ärligt har jag inte fått nog av Jönköping. Och nu när vi utökar våra butikskedjor så känns det inte lika litet längre. Älskae jönköping, men främst för att mitt liv är här.

Herregud, är en aning förvirrad men detta ska inte bestämmas en lördag kväll kl 22.30. Däremot ska jag lägga mig för imorn blir det upp tidigt för att bege sig till praktiken.

Godnatt


Tidsuppfattning = noll

Under timman jag har varit vaken har jag säkert tänkt på vilken dag det är idag? Minst 5 ggr under denna timma. Snacka om kort men gott minne? För mig känns det som en veckodag eftersom jag ska arbeta ikväll. Får hela tiden påminna mig om att det fkt är lördag idag. Tidsuppfattningen är inte riktigt som den ska idag. Får skriva lördag i pannan på mig så att jag ser det varje gång jag går förbi en spegel!

För övrigt orkar jag inte med praktik nu. Jag trivs jätte bra och arbetskamraterna är riktigt goa! Allt flyter på och fungerar jätte bra, men förtillfället är jag lite frånvarande känns det som. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att denna känsla ska försvinna, men tror att så fort skolan börjar kommer jag ha annat att tänka på så det kan uppehålla denna känsla. Skulle helst av allt hoppa fram två månader så att jag kunde fylla 18, för är i ett behov att dansa, festa och träffa nya människor. Och hemmafesterna finns i ett dåligt utbud av just nu, vilket suger!

Men samtidigt vill jag inte skippa dessa två månader, för mycket kommer hända. Bl.a. kompisars födelsedagar, projektresan m.m. Så får bara bita i och ta dagarna som det kommer. Två månader går ganska fort ändå....hoppas jag. Det roliga är att när man är yngre vill man bara bli äldre och när man är äldre är det tvärtom. Det får mig att tänka på att värdesätta dagarna!

Allt från mig denna lördagsmorgon.
Från att skaka rumpa till chillkväll hemma.

Kom för en timma sedan hem från ännu ett suveränt, uppfriskande, hurtigt och roligt danspass på friskis. Var där självklart med Nina och vi ägde dansgolvet för en timma! På passet finns det en mängd olika låtar som faller alla i smak och man kan lite låta bli att rycka lite på läpparna när favoritlåtarna kommer och man kan showa off lite! Åldrarna på passet är också en härlig blandning mellan 15-60 år, och alltid lika roligt att se hur alla tar sig igenom danserna på sitt egna lilla vis. Ja, när det är danspass då vet man att det äntligen är fredag, underbart!

Så nu när jag väl är hemma blir det till att ta det lugnt framför tv:n och äta den efterlängtade chokladkakan jag har här hemma. Den har legat och tittat på mig hela dan men nu ska jag äntligen ta och öppna den! Mohahahha, nu kan inget stoppa mig! Ne, nog med detta. Ska bänka mig snart framför tv:n och bara njuta av kvällen. 

See ya later aligator! Tänkte göra lite reklam för dessa sjukt sköna och mysiga koftor!
Är köpt på Gina och är helt underbar att ha på sig kyliga kvällar! Bra pris också, satsa!
 

Nu var det allt för ikväll! Ha en sjukt bra kväll :)


 


Dripp droppFoto: Jag
Miljö: Hemma på balkongen
Material: Svart tallrik, vattenKände att jag behövde ut och fota lite kreaktiva bilder eftersom det var ett tag sedan. Först hade jag verkligen ingen inspiration så ställde mig och kolla ut på det riktigt dystra höstvädret vi har och fick en snille blixt "ding ding" . Så rotade igenom köket efter våra svarta tallrikar och hällde liten vatten i och började fota. Men det dröjde innnan jag fick in rätt inställningar som fångade dropparna. Men skam den som ger sig! Tillslut fick jag in den rätta touchen minsann ;)

Såg att väggen vid balkongen speglades vid vissa bilder så tänkte ställa ett motiv där nästa gång och experimentera lite. Gött att ha lite fotoprojekt på G!


Hej hopp gummi snopp!

Min trötthet är ganska självklar när man läser rubriken. Är trött och längtar efter att krypa ner under mitt duntäcke och gömma mig i dess underbara, mjuka sfär och drömma bort! Nu undrar ni säkert inte varför jag är så trött, men för att fylla ut dagens inlägg tänkte jag förklara varför. Och som ni kanske vet har jag praktik på Ryhov och är på akutvårdsavdelning (ava). Det är riktigt intressant för där kommer det in olika tragedier efter varandra och variationen är lika stor som McDonalds meny. På McDonalds kan man numera få välja tillbehör och på ava kan det komma in massa med buksmärtor men det kan både vara galla, njuren, levern m.m. Men här är det ingen som sjunger..."I'm lovin it" direkt. Men trots den intressanta miljön, goa arbetskamrater och min glädje över att det inte finns någon dötid, är det ett ganska påfrestande jobb i slutändan. Så efter en kväll är man ganska slut efter allt springande mellan salarna.

Men slut på mitt klagande över min trötthet. Idag fick jag ta mina första blodprov på patienterna och det var lite nervigt! Skakade lite smått när jag skulle sticka in nålen i venen och trodde för en stund att jag skulle slinta men nålen gick så fint in i huden och vidare in i venen. Gav mig själv en klapp på axeln sen, duktigt Jessica! Ska jobba i helgen så hoppas på fler blodprov!

Nej, dags att gå och lägga sig annars lär jag somna med datorn i knäet!
Godnatt!
Tråkig och ful...instämmer.

Har tröttnat riktigt på min header och på hela min bloggdesign. Nu vill jag ha förändring, i och med att tiderna förändras och det faktist (om man själv inte vill erkänna det) börjar gå mot hösten, om vi inte redan befinner oss i det. 

Så dags för höststäd och ändra header. Frågan är bara när jag kan fixa detta.
Snart hoppas jag!
Hemma igen efter en fullspäckad dag!

Har äntligen landat i soffan hemma för att njuta av de sista minuterna av denna dag. Har haft mycket att göra idag och knappt varit hemma. Första ärendet idag var körlektionen. Och inte vilken körlektion som helst utan min första! Kan inte sammafatta körlektionen med en bättre mening än: Inga tanter, lyktstolpar eller katter är påkörda! Mission completed! Näsa anhalt var stan, där jag tränade på friskis och förnyade garderoben lite. Köpte en mysig, stor kofta och en vaniljfärgad spetströja. Mycket fina fynd! Sist men inte minst träffade jag Anna och vi stannade till vid Coffee house by George innan vi traksade in i Filmstadens stora entré. Vi valde att ta fram barnen inom oss och gick på Toy Story 3 och det var en jätte mysig film som även fick smilgroparna att ploppa fram. Men jag och Anna, samt sju personer till var de enda som satt i den stora biosalongen. Ganska så tomt men desto större andledning att göra sig mer bekväm. Så jag och Anna bytte upp oss till VIP stolarna och lutade oss tillbaka. Underrrbart minsann!

Snart är dagen förbi och det är även min energi. Dags att sova!
Godnatt :)


De otroligt snygga brillsen man får på bion !


Ensam mamma söker

Nu är det paus i Ensam mamma söker och kände ett sug att blogga, så det passar ju perfekt nu. Fick lite frisk luft i lungorna på promenaden med Nina. Skönt att röra på sig lite eftersom jag inte kunde träna idag. Hatar att vara förkyld! Allt förskjuts och man bara ligger och degar och dreglar ner en soffa. Men imorn tänker jag trotsa förkylningen och träna i alla fall!

Nu börjar programmet igen och har fkt väntat och laddat upp för det. Vissa kan bli lite skeptiska och tycka att det är för kärringar i 40 års åldern men det är så mysigt att se kärleken och hur den flödar. Man blir nästan kär själv och man känner verkligen igen hur de känner när de träffar killarna. Får själv det dära pirret. Lite barnsligt kanske men blir sådär glad när jag ser programmet. Det är även en mysfaktor kring hela programmet! Kommer sitta bänkad framför tv:n klockan åtta varje söndag nu framöver!


Need some fresch air!

Känns som att jag kvävs här hemma och behöver komma ut! Därför passar en promenad med Nina väldigt bra, ska jag tala om. Men ändå har jag inte varit hemma så mycket idag, för har både övningskört och varit på A6, men ändå är jag ett stort behov av luft.
Liten uppdatering om min körning: den går bara bättre och bättre! Det hela började med en krock men nu så kör jag säkert och behärskar mycket av vägrushen. Men visst, ett och annat kärringstopp får man ska jag erkänna. Men dem glömmer jag bort lika fort som jag vrider om nyckeln igen. Innan kunde jag bli vansinnig på dessa men nu tar jag det med en klackspark. I alla fall, ger mig själv en klapp på axeln för god insats idag!

Hoppas eran söndag har varit angenäm och med detta önskar jag en fortsatt trevlig dag! ( Vad formellt det lät, heheh )Have a nice fucking day people!


film & mys

Min förkylning börjar att bli bättre, thank god! Slipper ligga hemma en dag till för det orkar jag inte. Har fått tillräckligt med egentid att det räcker för ett år! Men är absolut inte trött eftersom jag sov middag, som det så fint heter. Och det blev en ganska lång tupplur så mina ögon är fortfarande som strålkastare! Därför ska jag ta och titta på film, Sherlock Holmes, och äta choklad. Hade hellre velat ha jordnötsringarna men dem hade mamma ätit upp! Och innan klagade hon över att hon hade gått upp i vikt. Lilla mamma!

Men nu tänker jag vara asocial och önska er en fortsatt trevlig natt :)


Old pictures, diffrent people and other times

Tittade lite på bilder från i våras, runt maj, och kan inte förstå att det är fyra månader sedan. Allt går så fort och allt förändras så himla mycket. När jag tittar på bilder på mig från Maj så kan jag inte riktigt se samma person, jag ser en version av mig som jag känner igen men ändå inte.
Tror ni att man kan förändras på fyra månader? Det gör jag. För det har jag gjort och det känns lite konstigt att man kan göra det på så kort tid.

När jag fortsätter att titta på bilderna längre fram kan jag inte låta bli att sakna den tiden. Saknar allt faktist och kan fortfarande undra om jag gjorde rätt val. Men orkar inte stampa på samma ruta nu. Vill veta om jag ska släppa taget om allt eller om jag ska vänta. Vill helst ha svar eller något slags tecken som kan göra mitt val enklare, för dessa val är sällan lätta att göra själv.

Believe that dreams comes true. Because they do.


Helsingborg på besök

Fredag igår. Hur var eran fredag? Min var underbar, som vanligt med tjejerna. Kris hämtade upp oss vid åtta och vi åkte in till stan för att fika på Coffee house by George och tjötade massa, som vanligt då! Och när Amina är med blir det självklart massa politik. Har aldrig sett en mer trognare socialdemokrat än henne. Detta är erat största fan Mona Sahlin! Men politiksamtal en fredagskväll på fiket är ingen höjdare för mig. Vill snacka om annat än de stora frågorna och släppa allt annat jobbigt i verkligheten. Skönt att man har så fina vänner som finns där och kan lyfta den bördan från axlarna.

Under tiden vi satt och fikade spanade Natta in en kille som arbetade i kassan och så vi fick idén att ta en servett och skriva ett fint medelande till denna kille. Riktigt roligt var det! Fick offra mig och lämna lappen och stackarn fattade ingenting men hoppas han inte tog allt för seriöst. Kommer kanske bli lite halvt pinsamt att traska in i fiket nu och möta honom, men va sjutton. Man lever bara en gång!

Underbar kväll i alla fall!Ta en titt...

Ta en titt i spegeln.
Vem ser du?
Ser du den person du vill vara?
Eller någon som du misslyckats att bli?

Ta en titt till och tro på dig själv och att drömmar går i uppfyllelse.
För det gör dem, varje dag!

Så ta en sista titt och var nöjd med den du är och var lycklig.
För det förtjänar du.

Tro på att drömmar går i uppfyllelse.
För det gör dem, varje dag!


Fullspäckad dag!

Idag har jag haft fullt upp. Har gått från den ena platsen till den andra och har knappt varit hemma idag. Men vet ni? It feels great! Ibland är det riktigt skönt att ha saker att göra som får tankarna på annat håll, annat att fokusera på. Min dag gjordes först av Jenna då vi hade teckenspråkslektion tillsammans och sedan åkte vi till A6 för att fixa hennes ärenden och fika såklart. Tog en till synes ganska normal stor chokladbakelse men icke! När jag fick den på tallriken var den riktigt fet! Och på det hade jag en kaffe latte. Snacka om att jag kände mig halvt illamående efter och det gick trögt att gå tillbaka till bilen!

Efter det skulle vi hitta till North Banks Supporters och det tog ett tag trots att vi körde runt på samma lilla område vid Holmgrens. Pinsamt värre, för det stod några unga parkeringsvakter och såg oss köra runt där som senila tanter! Men skam den som ger sig! Vi hittade tillslut. Men vi hade så grymt kul! Älskar verkligen den tjejen för har alltid roligt med henne, no matter what! Du gjorde min dag vännen!Kom även nyss hem från en fototripp till stranden med mina älskade vänner, Natta och Carro. Vi fotade, skrattade, hade heta debatter och flamsade runt. Hade en fin fin stund på stan med dem och behövde verkligen detta. Foto och vänner på samma gång kan verkligen inte bli bättre. Har ni bättre förslag så ring mig!

I alla fall...tack vänner! Ni förgyller mina dagar :)


Not the best timing!

Börjar sakta men säkert bli sjuk och timingen suger totalt! Vill absolut inte bli sjuk nu när man är inne i praktiken och så. Men får hoppas på att jag blir bättre för jag orkar verkligen med att bli sjuk. Förkylningar är värst för då är man oftast tillräckligt pigg att göra något men man sitter hemma för att bli frisk. Hate it!

Som tur är jag ledig idag så ska vila upp mig och även plugga en hel del körkortsteori.
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och kanske sova en stund till. Min käära syster skulle upp halv åtta och väckte mig. Underbart nu när man är ledig!
You on my mind


In the end I started to think about the beginning

Nu står jag vid en punkt i livet där jag är ganska kluven. Ena stunden väljer jag att gå i en viss riktning, men när jag börjar gå mot den riktningen vänder jag mig om och ångrar att jag valde den vägen. Och nu står jag stilla igen. Orkar inte känna såhär. Du gör mig förvirrad. Detta gör mig förvirrad.

Något gladera uppdatering nu. Praktiken går faktist riktigt bra och det blir allt roligare och roligare! Innan ville jag nästan byta praktikplats men jag älskar akutvårdsavdelningen, eller med andra ord AVA. Får redan göra en del prover och tester och det är så sjukt roligt! Ava skulle vara något att arbeta på i framtiden för där händer det saker hela tiden och det finns absolut ingen dötid. Det är ett plus i kanten för måste ha saker att göra för att inte bli uttråkad. Så jag har totalt ändrat min uppfattning om praktiken. Det sura är att hälften av praktiken kommer jag börja 06.45 och det är svårt att dra sig upp ur sängen men jag vänjer mig. Är ganska flexibel av mig.

Nu ska jag fortsätta titta på Idol. Have a great evening people!Praktik

Praktiken börjar imorn och är så sjukt otaggad! Vill faktist hellre vara i skolan. Men ja, ju fortare jag börjar desto fortare slutar det. Men är lite smått nervös över vad de kommer att ha för krav, förväntningar osv. men jag är ju där för att lära mig så får försöka se det som skolan. Dock men sämre tider.

Nu ska jag äta och sova för att någorlunda kunna ta emot info imorn.
God natt!

Bullar, kladdkaka, muffins...massa fika!

Tror jag kommer bli lite less på att fika snart för det är det enda jag gör. Och om jag inte äter fikat, så bakar jag fikat. Bakade bullar i ca tre timmar igår för att kunna sälja dem på torget idag. Kan ju säga att jag blir bättre på att baka bullar, alltid något positivt! När jag stod och bakade undrade mamma när jag skulle baka åt familjen och jag bara kollar på henne som säger: är du dum eller? Jag kommer aldirg vilja baka mer bullar! Jag har säkert bakat mer än 500 bullar på tre månader. Men kan nog inte säga nej till att äta dem! ;) Vi tjänade in 600 kr i alla fall.

Väl hemma tog jag en powernap och pluggade på körkortsteori. Det går ganska bra, men det är ju roligare att plugga körkortsteori än sina läxor! Träffade även Nina en snabbis och gick på en promenad genom Öxnehaga. Skönt för det var bra väder!

Senare ikväll har jag och tjejerna åkt ner till stan för att återigen fika. Kommer tjock av allt fika! Men det var mysigt och kände att vi behövde bryta den vanliga vanan av att kolla på film på helgerna. Orkar inte med film så vi pausar den traditionen! Mysigt var det i alla fall! Men nu sitter jag här i mjukisdressen, raggsockorna, tända ljus och lyssnar på musik. Skönt att kunna ta det lugnt en kväll då och då!Set the fire to the third barDenna låt kan jag aldrig få nog av. Den fyller mig verkligen med minnen och när jag hör den försvinner jag i det förflutna och minnena spelas upp och jag befinner mig mitt i händelsen, tills låten är slut och jag dras tillbaka till verkligheten.


Fotografering
Fotoprojekt
Modell: Caroline Claesson
Miljö: Bondberget, Ekhagen
Foto: Jag


Önskningar kan slå in.

Har ni någon gång önskat något ni verkligen skulle hända? Då menar jag inte att önskningar som att man ska få den superheta Sony Ericsson mobilen eller så. Utan att ni kommer vinna en resa, få uppleva något speciellt eller träffa en person. Det var jag med om igår. Jag stod på stan och väntade på en kompis och önskade att en viss sak skulle hända. Men läxade direkt upp mig och intalade mig att det kommer aldrig hända, never! När jag har en stund senare förträngt min önskning händer det! Blev lite halvt chockad över hela situationen men samtidigt väldigt glad!

Så ni som önskar något, förr eller senare slår det in. Men troligen mest när ni inte anar det.
Don't stop believing!


RSS 2.0