Film och chokladfondue

Ikväll skulle jag träffa Robin men sedan bestämde jag, mamma och syster att vi skulle ha en myskväll bara vi tre så jag kände att jag behövde lite kvalitetstid med dem. Så jag åkte in till stan och lånade lite böcker, tre filmer och köpte marabou choklad, massa goda frukter som jordgubbar och så gjorde vi en chokladfondue, mumsigt värre! Man känner sig även lite nyttig också och inte helt tjock! Plus på de ;)

Lite pics från kvällen.






God natt!


Duktigt Jessica!

Nu har man lagt upp ett träningsschema och ska träna 4 ggr i veckan med en kombination av styrka och kondition. Idag körde jag bara styrka och det känns i kroppen nu. Men det är det sköna för då vet man att man har tränat!
Snart ska jag även fräsha upp mig lite och sedan sätta igång och städa. Detta får jag göra på min lediga dag, jippie! Taggar morgondagen istället då jag och några kompisar ska på bio och se nya twilight filmen! Hoppas den inte är lika dålig som trailern .

Nu ska jag kila! Städa städa och pengar på fredag ;)

Out all day long

Igår var jag knappt hemma för hade ett fullspäckat schema. Jag arbetade från klockan 07.00 till 12.30 och igår var riktigt stressigt. Hade både rödbasen på mig så fick springa upp och ner hela tiden. Rödbasen innebär att man tar emot alla larm från de boende och eftersom det är 34 boende så kan det bli mycket spring. Samtidigt som detta måste jag även utföra morgonarbetet. Ja, om det fortsätter såhär lär jag ha sjukt bra kondis! Men efter jobbet hämtade mina föräldrar mig och vi lunchade på piren. Jätte mysigt! Det var dock en man som började prata med mig som verkade lite konstig. Min mamma kastade blickar som sa: jävla pedofil, snacka inte med min dotter! Hahah, lilla mamma!

Efter lunchen köpte jag en bikini för att kunna steka lite på stranden med Micha. Har alltid kul med Micha och det blev både stranden, en tripp till A6 och fikapaus på Expresso House. Igår smakade jag något så gudomligt gott. Jag älskar Chai Latte och speciellt den Chai Latten på Expresso House. Men igår testade jag is Chai latte och det var lika gott. Trodde det skulle bli en vattnig sörja bara men no way, lika gott det och perfekt till dagar som igår då solen gassade på!  Därefter träffade jag Dennis och vi mös på stranden. Det var underbart att ligga där på en filt och mysa och snacka medan solen sakta gick ner. Kvällen blev lyckad :)

Idag ska jag träna, måla och försöka fixa lite till fredag och nästa vecka. Ledig dag men mycket att stå i!



Sjukanmälde mig

Igår mådde jag skit på grund av diverse saker så sjukanmälde mig för säkerhetsskull men idag mår jag prima! Så har tagit en lång sovmorgon, solat och tränat. Äntligen har ag börjat träna och nu ska jag göra det varannan dag. Måste hålla i detta annars lär jag bli valen som simmar i vättern, heheheh! Men eftersom jag ändå mår bra nu vill jag ju ut till stranden men det kan jag inte eftersom jag har sjukanmält mig och det skulle se konstigt ut ifall någon av mina arbetskamrater skulle se mig. Så får hålla mig på öxnehaga idag. Lite surt men vad ska man göra. Får ta en promenad senare kanske med någon frivillig. Får se vem jag kan kidnappa ;)

Men snart ska jag lägga mig ute i hammocken, sätta på musik och bara softa. Ganska skönt att vara "sjuk" idag i alla fall :) Men imorn blir det jobb! Have a nice day people!




Midsommar 2

Fantasifull rubrik , eller vad tycker ni? I alla fall. Midsommar var suverän förutom en liten grej i slutet men dagen efter kompliterade det tror jag. Hoppas jag i alla fall. Men för övrigt var kvällen sjukt rolig och ett minne för livet! Man kan beskriva kvällen med mycket festande, träffa goa människor, hittade min "andra halva", sjöng, drack goa drinkar, skrattade, dansade booigedansen med Micha och Nina och massa massa annat! Fem av fem toasters i alla fall ;)

Midsommar

Nu är det midsommar och det ska firas med både familj och vänner. Dagen kommer i alla fall bli super men längtar till kvällen då den riktiga festen börjar! Men detta fick bli en liten uppdatering, imorn kommer det mer. Nu ska jag och syster ut och plocka blommor. Ha en fin fin midsommar! :)

 


Gla´ ida ?

Om jag är? Förutom att jag är lite trött, har ont i armen på grund av sprutan jag tog idag är jag go och gla som ett kex choklad! (fyndigt Jessica) Anledningen till denna glädje är bl.a. att jag fick 600 kr av mamma att shoppa loss för så tog tillfället i akt när jag ändå var på stan i morse! Det blev en hel del ändå och man blir alltid gladare av nya, fräscha saker. Förutom det så skiner solen, midsommar nalkas och har vänner som är guldvärda! Ni gör mina dagar och pushar mig framåt. Tack! 

I morgon är sista arbetsdagen för denna vecka, vilket är skönt! Vill smälta allt nytt man har tagit in under veckan så thank god it's soon friday! 

Nu väntar min säng på mig. Kommer sova gott i natt :)
 

 



  

 


Arbete

Nu har man börjat arbeta och för er som inte vet så jobbar jag på lärlingen , vilket är ett äldreboende fem min ifrån mig. Riktigt skönt då man börjar halv åtta och då behöver man inte gå upp vid fem som jag skulle behövt ifall jag skulle jobba i stan. Men det är skönt att jobba, då har man något att göra på dagarna och längtar till den fria tiden. Dessutom har man ändå rätt goa tider så ska inte klaga!

Förutom jobb blir det mycket kompisar nu och försöker även besöka stranden så ofta jag kan! På den andra fronten tror jag detta kommer att lösa sig. Vi får se på lördag :)

Hasta La vista, baby!

.

Varför ska det kännas bra ena stunden och andra stunden faller allt samman igen! Skit också ...

Hur vet man att man har valt rätt väg?

Gick och funderade på mitt liv och hur det kunde ha sett ut om jag hade gjort saker och ting annorlunda. Innan hade jag inget jag ångrade men nu känns det som att listan är lång. Det finns många saker som jag ångrar eller i alla fall velat agera annorlunda. Det finns framallt två saker som jag önskar jag agerat annorlunda. Speciellt en av dessa två önskar jag att jag inte hade rushat fram allt utan tagit det lugnt. Gjort mig bekväm i situationen istället. Men eftersom jag var så otålig gör det idag att ta ett bra beslut, eller det rätta beslutet. Skulle vid sådana här stunder vilja att någon anna tog beslutet åt mig för man kan komma över andras val och beslut. Men att komma över sitt egna beslut kan svida länge. Jag vill bara att känslan ska försvinna.


Freaky week-end

Helgen var varit helt underbar och händelserik så att det smäller om det! Jag och Nina var på våran hemliga resa. Vart tror ni att vi åkte? Kan avslöja att det blev en trip till Borås. Och va fan gjorde vi i borås tror ni? Jo , vi besökte djurparken faktist! Det var jätte mysigt och roligt trots att det regnade lite då och då. Vi planerade att vi skulle vara på djurparken hela dagen tills bussen gick och det gick som planerat tills vi missade bussen. Så typiskt! Då fick vi vänta i 3 ½ timma tills nästa buss. Så under tiden gick vi och guidade oss igenom centrum i Borås, vilket var mysigt det med. Dessutom fick vi idén att äta tre rätters middag på Jensen's. HELT UNDERBART GOTT! Och det kostade bara 250 kr för tre rätter, nice price med andra ord! Dagen i helhet var ganska nice ;)

Så tack Nina för en helt underbar helg med dig! <3

Vacker väder!

Inatt fick jag världens hostattack så när jag skulle upp för att ta bisolvon, som ska motverka rethosta och sånt, kollar jag ut och det ser ut som at det regnar. Då sjunker min ganska låga glädje ännu lägre. Det ska ju vara fint väder! Men nu när jag vaknade strålade solen och jag är glad igen! Ska snart till Ekhagen för en promenad och tänkte även hälsa på älsklingen på hans jobb för att överraksa honom. Vi skulle inte ha setts på hela veckan men kan inte låta bli. Känns konstigt att inte träffa honom när man gjorde det så ofta innan.

Så ska ta och göra mig iordning för att gå ut i den fina vädret! Hade fint everybody! :)


Biljetterna bokade!

Ja, äntligen är biljetterna bokade så i helgen kommer jag och Nina inte vara närvarande alls. Vi ska på en liten tripp och ska inte använda mobilerna alls , eller vi komer inte svara på några sms och samtal om de inte absolut är jätte nödvändiga. Känns skönt att komma bort från jönköping och allt och bara roa sig! Det roliga är att många tror att det blir det typiska resmålet som Göteborg eller stockholm men kan då avslöja att det blir det inte! Denna resa ska vara hemlig men så mycket kan jag säga.

Kommer i alla fall bli superawesome!

skit förkylning!

Nu är jag förkyld igen och börjar bli ganska less på detta. Har varit sjuk till och från under en månad och det börjar ta på mina krafter och min energi. Jag som skulle börja träna nu men det måste jag skita i. Vill inte förvärra allt genom att träna för börjar jobba nästa vecka. Skit också!

Får nog ställa in med Ottilia också för näsan rinner, energin är borta och jag hostar som om jag hade rökt under flera år. ORKAR INTE!

Secret !

Planer för helgen nalkas och känner att det kommer bli en sjukt go dag med världens bästa Nina!


Kursdag

Vilken tråkig rubrik men ja, så har halva min dag varit. Ganska så tråkig eftrsom jag måste offra min sovmorgon för att gå på lyftteknik samt brandsäkerhet inför mitt jobb som börjar nästa vecka. Ska inte säga att brandkursen var tråkig för det fanns en snygg brandman att vila ögonen på och så fick vi dessutom göra praktiska övingar som var riktigt roliga men framför allt riktigt nyttiga. Nu har man mer koll på vad man ska göra ifall det börjar brinna, känns bättre! Som tur var jag inte själv på kursen utan hade med mig the one and only Robin Larsson. Mycket trevlig dag ändå må jag säga! :)

Efter kursen åkte jag upp till Nina och vi gick till pizzerian här på Öxnehaga och åt goda sallader, mumisgt värre! Sedan gick vi hem till henne för att äta kladdkaka och till sist tjocka oss med popcorn. Fin fin dag, dock var vi riktigt trött båda två så det blev film hela kvällen. Men det är rätt nice det med!

Måste bara avsluta detta inlägg med att jag har en riktigt underbar kille! Saknar honom och skulle vilja att han var här så att man kunde få känna hans närhet! Du är finast älsk <3


Party med stort P!

Gårdagen var i helhet awesome! Vi var på en 18 års fest ute på visingsö och det var riktigt nice ska ni veta. Festen höll på från kl sex till sena natten och kommer aldrig glömma denna natt, never ever! Kan sammafatta kvällen med några fina ord...

Välkommsdrinkar, god mat, nya människor, dans, sång, håkan hellström, "en för alla och alla för en fralla", skratt, kärlek, pinsamheter och lycka.

Ja, dessa fina ord beskriver lördagen i helhet men du måste ha varit där för att förstå hur kul, trots omständigheterna, vi hade!

Nu loggar jag ut och återkommer säkert imorn! Kram


Day one

Första dagen på sommarlovet och känner mig inte alls pepp på något. Kan beror på det dåliga vädret men ska försöka rycka upp mig för ska till älsk senare för att fira vår månadsdag som vi hade igår. Vi räknar ganska annorlunda, i alla fall kommer alla andra tycka det eftersom vi gjorde det officiellt den andra juni men vi räknar från och med den 10 maj. Anledningen till detta är att vi har varit tillsammans , åtminstonde har det känts så. Därför firar vi en månad och det känns ganska konstigt men ändå bra.

Innan jag ska till B-ryd ska jag baka bullar till projektarbete och lämna dem till martin.
I alla fall, ha en bra dag!

Sommarlov sitter riktigt fint!

Idag börjar dagen på det sista sommarlovet vi har och känslan att det faktist bara är ett år kvar kommer krypande. Man börjar smått inse att inom ett år kommer vi ladda upp för att ta studenten. Det är helt sjukt! Allt går så himla fort. Snart kommer man säkert stå där med hela svensson familjen med barn , villa och volvo! Vill inte sluta skolan för det är skolan som gör en sysselsatt och livet är riktigt chill men efter skolan kommer man behöva slita, jobba och ta massa ansvar. Jag vill fortfarande chilla. Men det sista året och denna sommaren ska fan bli en av de bästa!

Sommarens första aktivitet kommer bli att åka ner till stan med tjejerna och fika och smått fira att det ÄNTLIGEN är sommarlov. Har ingen aning vad vi gör efter, några kanske drar in på krogen medan vi andra som inte fyllt än får göra något annat... hatar att fylla så sent. Det ska jag verkligen se till att mina barn slipper! De ska planeras in om det ska vara så !

Men ska snart göra mig iordning sen sticker jag! Nu börjar sommarlovet! :D

( Ska försöka byta header snart till en lite mer gladare och framför allt somrigare ! )


Kan man vara kär på olika sätt?

Min fråga till er som jag skulle uppskatta om så många som möjligt kunde svara på....

Kan man vara kär på olika sätt?


Liseberg

Idag ska jag och några kompisar åka ner till Göteborg för att besöka Liseberg. Det är premiäer för i år. Liseberg borde man göra minst en gång per år och det gör man bäst med kompisar. Så vad passar inte så bra som en trip dit sista skolveckan? Ja, jag är ritkigt taggad och åker om ca två timmar. Några som ska dit är Micha, Robin och några till från min klass. Kommr bli awesome! Längtar redan till att åka uppsvinget och balder!

Oj, klockan tickar och måste fixa lite saker innan jag möter upp Robin och gänget.
Have a greeeaat day!

Rubrik?

Idag har Jessica ingen inspiration till att skriva något så ska bara medela att hon ska idag fixa några saker hemma, sova, schteeka, chilla och packa lite smått inför imorn för då drar jag och goa människor till Liseberg! WOPIDO!


Btw, underbar kväll igår med underbara människor! Det är skönt att hela gänget kunde samlas :)


Studiedag



Vi på ED hade studiedag och det var fint tajmat för det var sjukt varmt idag och solen stekte på hela tiden. Riktigt gött! Så jag och snyggingen satte oss ute i solen och stekte. Jag blev lite brunare men inget jämfört med dennis, som dock blev röd men han kommer bli sjukt brun sen när det röda har lagt sig. Är väldigt avundsjuk på de som blir bruna fort! För mig tar det evigheter att få en fin bränna. Jag ser ut som ett lakan jämfört med mina kompisar fast blir inte vitare än Nina så kan ju gå jämte henne på stranden i sommar och känna mig brun i alla fall ;)

Dagen har också bestått av att titta på fotbollsmatchen mellan BSK och IK Tord. Ja, anledningen till att man blivit ett sånt fan av fotboll är för att Dennis spelar i BSK så självklart åker man dit och tittar och njuter av solens strålar! Dock blev Dennis utvisad och BSK förlorade. Men det var bra kämpat ändå grabbar!


Nu ska jag snart lägga mig. I morgon börjar jag kl ett och ska verkligen sova ut samt att jag ska tröka in information om kalla kriget.


RSS 2.0