Hästar for life!

Ja, rubriken säger allt! Jag ska i helgen för första gången på fyra år rida igen och jag längtar riktigt mycket till det. Kunde inte låta bli men plockade fram mina gamla ridsaker och blev verkligen sentimental! Jag är riktigt tacksam över att Micha låter mig rida på hennes hästar och kan inte tacka henne för mycket. Jag känner mig som ett barn på julafton som snart ska slita upp julklapparna och äntligen ska få se vad paketen innehåller. Spänningen är på topp! Kunde inte heller låta bli att sätta på mig mina gamla ridbyxor och skor och känna känslan igen. Om jag blir glad över att sätta på några skor och byxor så kan ni förstå hur överlycklig jag kommer vara på hästryggen. Helt underbart!

Som Nina och jag brukar säga: Jag har alltid velat rida på en grön sommaräng, känna vinden vina. Jag håller hårt i din man.




Älskar känslan jag har just nu!

Just nu känner jag mig riktigt glad! Allt känns så bra och kan säga att livet leker för tillfället. En riktigt fin känsla och I'm lovin it! Det som gör mig glad för tillfället är bl.a. att sommarlovet är på gång och man taggar järnet till det, mina vänner underlättar mycket samt en speciell kille! Ja, en fin kombination som bringar lycka och glädje!

Ja, nu vidare till min tidning, soffan och musiken :)  

Självklart..

Så typiskt att jag ska börja bli krasslig nu när det snart är sommarlov och det är lagom lägligt till helgen med. Wopido! Men ska fan i mig inte bli sjuk nu så ska ta det lugnt. Dock kommer detta olägligt med tanke på att jag faktist ska börja träna igen på allvar efter alla sjukdomar och skador. Så antingen ska jag skjuta på det eller träna lite i alla fall, lite styrketräning kan nog skada eller vad säger ni ? ;)

Lite chill till i alla fall sedan ska jag ge mig på historia boken och läsa om kalla kriget. Sista provet innan terminen är slut!

Helgens uppdatering


Igår var då rix fm festival och kvällen var riktigt nice! Visst var det lite konstiga personer som man kanske inte riktigt ville träffa men förutom det var kvällen super! Dock är man ganska trött och lite smått huvudvärk men det var lätt värt det. På rix fm dansade vi och stojjade vilket var riktigt kul men en och annan blick fick man ta! Efter det åkte vi upp till bymarken för att gå på någon fest. Fin fin stämning men hade velat dansa lite mer. Men jag och Micha fick dansa våran boogie dans ändå! ;)

Sedan så sov manöver hos snyggingen också, vilket var mycket mysigt! :) Planer för nästa helg är redan gjorda och den kommer bli lika nice, om inte bättre! Nina och Becca kommer hem också och har saknat dem!

Nu ska jag vara lite social med fjollan d v s min kompis robin som jag tycker så mycket om.
Hade bra vänner! :)


Bäst musik just nu, RIX FM!

Ja, snart är det äntligen dags för rix fm festival vilket jag har taggat för hela veckan! Veckans höjdpunkt med andra ord. Just nu laddar jag upp för en liten förfest hos robin och efter det kommer vi åka ner till stan för att möta upp Micha och Co. Känner att kvällen kommer bli super!

Hoppas er kväll kommer bli finnemang!
Nu ska jag ladda upp för party party!

I morgon gäller det!

Imorn har vi samhällsprov om ekonomi, världens mest ointressanta ämne! Har nu pluggat klart för dagen och får fortsätta imorn på håltimman...suck. Nu vill jag bara ha det överstökat så att jag kan lämna det bakom mig. Får smått ångest över provet eftersom jag brörjade plugga igår , men får väl skylla mig själv. Kunde ha prioriterat annorlunda!

Så nu ska jag se till att få i mig lite sömn för det lär ju behövas. Efter lektionen ska jag dirket till ICA för att köpa lite choklad för kommer behöva lite proviant i form av en sockerkick! Ja, när provet är klart är jag redo att ta emot helgens händelser med öppna armar!


Dags att bege mig till sängen. God natt!

Skoltrött på hög nivå!

Om precis två veckor slutar vi skolan och lättnaden att den snart är över är riktigt skön. Efter denna fredag kommer man bara behöva gå i skolan och det kommer knappt vara något pluggande alls. Då kan man softa och slippa bry sig om prov och läxor och andra stressrelaterade uppgifter. Jag skulle helt klart kunna gå i skolan om man inte behövde göra så mycket läxor. För själva skolan är ganska rolig för man träffar sina vänner och umgås och det är ganska slappt ändå men efter skolan vill man ha tid för sig själv och de man tycker om och det har man inte med massa plugg. Men nu kommer ju sommarlovet så då gäller det bara att leva livet!

Förutom att sommarlovet är efterlängtat är även helgen det. Den är verkligen fullspäckad och har nog ingen ledig stund så det gäller att tajma allt!

Helgens schema!

På fredagen ska jag träffa Dennis och så ska vi ha lite fredagsmys med två andra. På lördagen ska jag upp tidigt för att bege mig till kungssängsskolans minnesstund, därefter ska jag åka direkt till skärstad på 18 års party och direkt efter det ska man in till stan till Rix Fm festivalen och träffa alla underbara människor och festa till det lite på kvällen. Sedan på söndagen kommer jag säkert vara riktigt död men ska ändå bege mig till Kristine kyrkan för att kolla på en kompis som är med i en musikal. Hur ska jag hinna andas emellan allt detta? Men det är ganska kul med ett fullspäckat schema !

Nu ska jag göra mig iordning, lägga mig och sova ut riktigt länge för har sovmorgon imorn! Imorn gäller även lunch med goa personer på Jensen :)


Liten försmak av sommaren

För precis en stund sedan sken solen här på Öxnehaga och när jag gick ut på baksidan var det riktigt varmt så jag sprang ner och bytte om till mina jeansshorts, premiär för dem detta året! Men det var superskönt att ligga i shorts och linne samtidigt som jag lyssnade på musik från spotify. Helt underbart! Nu börjar man längta till sommarens alla händelser, kommer bli så otroligt roligt! Dock försvann solen nu bakom massa dystra moln men fick i alla fall en försmak av sommaren!

Nu ska jag istället slänga ihop något att äta så får sätta min kreativitet i arbete! Ha en fin dag, vänner!
Kram



Här snackar vi dålig uppdatering

Min uppdatering den senaste veckan har varit för jävlig och ska försöka förbättra den men har inte haft orken, lusten eller inspirationen att blogga. Dessutom har jag så mycket att tänka på som jag inte kan skriva ner här och då går jag runt och grubblar istället. Grubbla är inte bra, det borde finnas varningstexter på sådana som mig...VARNING GRUBBLARE! Känns som det är en fara för allmänheten. Jag skulle helst vilja byta ut min hjärna mot en mer simplare hjärna som i många situtioner kör på taktiken " let's go! " istället för att gå runt och grubbla och göra det mer invecklat. Det finns ett citat som lyder " Ju mer man tänker desto mer upptäcker man att det inte finns något enkelt svar". Så varför grubbla? Ska köra på "let's go" taktiken samt gå efter detta citat för det bara förstör för mig annars. Ibland vill jag bara skrynkla ihop min hjärna och kasta den långt bort.

Det dumma med mig är att jag för stunden kan känna mig glad och inspirerad att köra på en mer simpel taktik men sedan vänder allt tillbaka. Och så fungerar jag just nu i perioder. Funderar på om jag ska skita i allt och bara försvinna ett tag. Skulle vara riktigt skönt att åka utomland, kanske till kreta och hälsa på Nina. Det hade varit suveränt! Om jag hade tillräckligt mycket pengar skulle jag lätt åkt ner! Men nu är min plånbok ganska begränsad så får stanna hemma i Sverige och börja ta tag i problemen. Men frågan är hur och vad ligger problemet någonstans? Måste räta ur frågeteckena!

Detta blev ett ganska personligt och ganska dystert inlägg men skönt att skriva av sig på något sätt.
Hoppas livet ser bättre ut för er andra! Kram

Där rök min planering...

Min planering för dagen for åt pipsvängen som man så fint säger. Jag skulle både plugga ganska mycket och lägga mig tidigt men titta, klockan är redan 22.38. Du är så körd Jessica! Och inte mycket plugg blev det heller. Gick ut en sväng med Rebecka och sedan gick vi in till henne för att baka kladdkakemuffins, poppa popcorn, dricka cola och äta macka. Vi "tjockade" oss med andra ord. Men man kan ju inte slösa bort en så fin dag på att sitta inne och plugga...eller hur?

Ne, på tal om att sova...?
God natt!


Solen lyser på oss här i kära Jönköping

I morse såg himmlen helt dyster ut och det fick bli en tjock kofta till skolan men vad händer om inte solen kommer fram och lyser på våra bleka ansikten. Jag tycker det är helt ljuvligt ! Tänk vad mycket lycka solen ger oss? Bara solen sticker fram bland molnen kan man skymta många leenden. Underbart helt enkelt! Älska solen, älska våren , älska sommaren som är påväg och älska alla människor runt omkring mig! Ni ger mig också mycket lycka!

Från att vara lite blödig till att skriva att dagens planering får jag skrynkla ihop som ett papper och kasta bort. Planen var att träna för behöver verkligen det, men det får bli till att göra klart medicin inlämningen istället. Då slipper jag göra alltför mycket i helgen och ska ändå träna på fredag (försöker övertala mig själv att det inte gör något att skippa träningen idag). Men jag känner att jag har blivit så lat. Det märkte jag förra veckan , då jag gick på puls/medel pass på friskis. Jag var helt slut och innnan kunde jag hålla igång lite längre. Man märkte verkligen agtt kondisen hade försämrats en aning. Då får jag verkligen skuldkänslor men tanken är att nästa vecka ska jag börja på ett träningschema och hålla mig till det, i alla fall försöka. Målet är att träna 3 ggr i veckan så hoppas jag lyckas hålla detta.

Nu ska jag ta och käka lite sedan ska jag sätta mig med boken framför mig och studera diabetes!


Det går sakta uppåt!

Idag har jag känt mig gladare, i alla fall nu i slutet och det är så skönt! Är äntligen klar med psykologin så slipper den bördan och allt känns bara sådär alltmänt riktigt bra! Det gillar vi grymt grymt mycket! Jag ska nog inte skriva så mycket ikväll för orkar inte. Vill bara njuta av att allt känns bra! Men ska dock försöka lägga mig tidigare ikväll. Mitt försök igår misslyckades totalt! Dadaam...men ska lägga mig tidigare nu.

Men ska nog smått försöka göra mig iordning nu. God natt :)

Dålig uppdatering

Ja, detta kan man kalla dålig uppdatering vänner! Händer ganska mycket i mitt liv nu och känslor hit och känslor dit så har inte orkar eller hunnit att skriva. Men tror att jag skulle må bättre av att blogga lite faktist. Det känns reda bättre. Burlar bära för mkt tankar och det tynger ner mig. Tankarna känns som bly ibland men det är för att jag har så mkt att tänka på nu. Lite stressad av alla inlämningar, nationella prov och så nu samt att det är massa annat. Skönt att man har superfina vänner att lasta av lite och bloggen då förståss. Måste bli lite mer aktiv här men har inte orkat på grund av den fula beige bakgrunden som finns vid bilden. Vill få bort den men har inte hunnit och en sådan liten sak kan få mig att inte vilja eller orka blogga. Rätt lamt , I know!

Men, hoppas alla har haft det finnemang. Nu ska jag snart lägga mig, tidigt för ovanlighetens skull!

RSS 2.0