Girls night out!

What a night! Som rubriken lyder så gällde det utgång för oss tjejer och det var verkligen en av de bästa kvällarna på länge. Men det var också en ganska otippad kväll som hade sina egna tvister. A night to remember, helt enkelt!

Kvällen började, för mig, hos Nina där vi hade en lite miniförfest. Därefter mötte vi resten på bussen ner till stan för att inta krogens värld! Men vi kom ner vid åtta och trodde att några ställen skulle vara öppna. Det enda alternativet vi hade var Bongo, men alla vara inte peppade på att stå där och trängas. Och att stå ute i kylan var verkligen inget alternativ att välja. Så vi gick till Napoleon, som är ett Café och satt där och väntande in tiden. Hahah, kvällen började alltså med en biskvi på ett café. Ganska otippat men sjukt minnesvärt! Sedan rullade krogenrundan på som den skulle. Dessutom träffade man lite folk som man inte träffat på länge. Men det är ju också tjusningen med krogen, att man träffar folk som man kanske gick på högstadiet med, eller en gammal pojkvän som man en gång höll kär, någon från pararellklassen, en kompis kompis och massa andra.

Det bästa med kvällen var att jag faktist kom tillbaka till mig själv. För det har varit en hel del situationer kring en person och en hel del annat, så har sjunkit in i mig själv. Men igår släppte allt och kände för första gången på länge en sådan pirrande lycka. Lycka att leva, ha dem bästa vännerna man kan ha osv. Sure, kanske är töntigt. Men är glad att dimman är borta.






Kommentarer
Postat av: Boogie

Va en sjukt bra kväll! <3

2011-01-09 @ 19:20:06
URL: http://michelleryan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0