God hates sweden

God hates sweden är ett kristet samfund som finns i USA, där man står för att hata Sverige. Anledningen är ganska bisarr. De hatar Sverige och svenskar för att Sverige är det enda land som accepterar homosexualitet och viger homosexuella par. Hahha va? Den här sekten, som man troligen kan kalla den, är grundad av en man vars familjemedlemmar och släktingar är medlemmar i detta samfund. Alla i familjerna tillhör den här minoriteten och tror på att Gud hatar både Sverige, men också USA, eftersom där är man ganska öppna med homosexualitet också.

För att göra sin röst hörd står de utanför butiker där de säljer svenska varor och demostrerar i princip om att Gud hatar allt och alla pga homosexualiteten. Då ska de flesta i familjen engageras och då står det t.o.m. fyra åringar med plakat där det bl.a. står GOD HATES FAGS! Dessa barn vet inte ens betydelsen av ordet. De har ingen aning om varför de ska känna en sådan ilska eftersom ilskan är inlärd. Men inte nog med det. De kraschar även begravningar som man håller för stupade soldater i Irak för att de anser att de strider för USA för att skydda landet, men då skyddar de även alla homosexuella. Helt sinnessjukt!

Hittade en sida där man beskriver 10 andledningar till varför man hatar Sverige. Helt sjukt anledningar som man inte borde lägga energi på om de ens var sanna. Vissa är helt bisarra och man undrar vart sanningen ligger i dessa faktum. Sidan heter http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=44379 . Det finns även kommentarer där andra håller med om detta.

Kyrkan har även en hemsida, men eftersom vi bor i Sverige kan vi inte komma in på den...

Men kolla dessa videoklipp där de ska förespråka sin tro.
Kommentarer
Postat av: natta

hahaha, de hade fel flagga på hemsidan..

2011-03-17 @ 19:42:40
URL: http://921213.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0