Promenix ute i det "fina" vädret.

Yes, äntligen är sommaren över och hösten äntligen är påväg! Vet att alla, innerst inne älskar hösten och bara sitter hemma och väntar på sommaren och laddar upp för denna underbara årstid. Eller hur? Vem är med mig?!
...eller? Nej, nej, nej och nej. Självklart har hösten sina fina stunder, som mysiga kvällar med tända ljus, promenader med vackert höstväder och härliga färger och kunna slänga sig i lövhögarna som när man var liten. Men trots dessa fördelar följer det även med en massa nackdelar. Främst att vädret kommer att bestå av regn, mulet väder, gråa moln och lite allmänt dystert. Och dagen har gett oss en försmak på hur hösten kommer att vara. Man blir ju alldelses varm i hjärtat....eller inte. Men man får en sådan abstinens av att mysa till allt ordenligt, vilket är ett plus i kanten!

Men trots vädret begav jag och Rebecka oss ut för att vandra runt och tjöta om allt mellan himmel och jord. Det var ett tag sedan vi sågs så blev glad över att se henne. Mycket att ta igen i alla fall! Skönt i alla fall att komma ut och röra på sig efter ett dagspass på praktiken.

Efter vår lilla promenix gick vi in till rebecka och gjorde mint te av mynta. Så rebecka hällde bara upp varmt vatten i fina muggar och som en extra liten touch, en kvist med gröna blad, som tydligen var myntan. Såg sådär hälsosamt och mysigt ut. Dessutom var det gott! Speciellt til ballerina kakorna som vi tryckte i oss. Mumma!

Så alla te älskare här ute i värden. Testa att lägga i en kvist i erat morgonte så kommer det smaka mint! Riktigt fyndigt ! ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0