Minnen i en ask

Kärlek är inte att ligga i ett hörn. Det är att sträcka sig över hela jorden! Att kunna säga ”där har VI varit, det har VI gjort”. Därför vill jag dela min kärlek med dig och att vi sträcker oss över hela universum.

Tog en nostalgitripp och tittade igenom bilder och andra saker de senaste 3-4 åren och hittade denna text. Tycker det är så fint och det stämmer så bra. Om man läser mellan raderna så tolkar jag det som att det handlar inte om att bara ha kärleken där och att allt ska gå på rutin, utan man ska uppleva saker tillsammans och visa hela världen vem man väljer att stå jämte vid varje nytt kapitell! Genom att göra saker hela tiden lär man känna varandra bättre och kommer närmare varandra. Man vill ju skapa minnen med varandra och kunna tänka tillbaka på det. Minnen blir som en liten ask där man förvarar den där underbara känslan man har inom sig när man är kär och så fort man tittar tillbaka så öppnas asken och man blir på något sätt påmind över hur lycklig man egentligen är.

Det är det fina med minnen. Att man kan på en sekund åka tillbaka och känna alla känslor som bildades i just det ögonblicket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0