Godmorgon världen!

Medan de flesta sitter på hårda stolar vid skolbänken ligger jag i sängen, så himla skönt. Har konstaterat att man sover så sjukt mkt bättre i en nybäddad säng. Den blir mer, vad kan man säga...fluffig. Älskar känslan när man kryper ner under täcket och känner lukten av nytvättade örngott...ljuvligt! Men hoppas ni andra har sovit lika gott som jag. Dock har jag drömt underliga drömmar de senaste och de handlar mycket om gångna tider. Fina var dem i alla fall, men man mår lite sådär på morgonen när man upptäcker att allt var bara en dröm...suck.

Igår kväll var jag hos Robin med några roliga filurer och hade det jättemysigt. Men det roliga/pinsamma igår var när vi skulle bege oss hem . Jag gick ut i korridoren och tyckte det var riktigt mörkt (klockan var 24.00), så jag letade efter en knapp som skulle tända lyset i trappen, men då råkade jag hitta en ringklocka i stället och råkade ringa på hos Robins granne. Fick lite smått panik och rusade ner för trapporna. De andra måste ha trott att jag var helt galen. Så hoppas jag inte väckte robins grannar nu, stackarna! Men lite roligt minne dagen efter.

Snart måste jag gräva ner mig i Etik boken innan jag ska bege mig till jobbet. Kommer bli skönt att jobba lite för det var någon vecka sedan. Så nu ska jag lägga mig i soffan, lägga på filten och försöka koppla hjärnan till alla världens etiska prolem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0