The fourth kind

Gillar ni skräckfilmer? Om ni gör det och inte har sett The fourth kind så har ni missat något riktigt rysigt där man känner kalla kårar krypa längs ryggen. You have to see it before you die, thats it. Men jag varnar er, se inte den ensam och försök att se upp för ugglor kl 03.33. Om ni ser ugglor är det ett varningstecken! Jag sätter upp en trailer som ni kan få tjuvtitta lite, men kolla på den och ni lär kissa i brallorna!

Så igår sitter jag, Kris, Natta och jonas hemma hos kris och tittar på denna nere i hennes vardagsrum. Vi tjejer sitter så nära varandra med kuddarna framme i förebyggande syfte för att undgå de kalla kårarna. Stackars Jonas sitter en liten bit bort och försöker se oberörd men tror ingen kan bli oberöd av filmen.

Förutom att vi fick vara med en nästan-nära-kissa-på-dig-upplevelse så fick vi även en hel del magrutor på grund av allt skratt av filmen I love you Phillip Morris. Sjukt roligt film med en tvist av en annorlunda romans mellan två killar. Men hela filmen görs ju av Jim Carrey, och han är ju komedins kung så filmen blev ingen flopp!

Sammafattning av kvällen:
Suverän! Saknat Kris och Natta och Jonas var det längesen man träffade så det var en fin kväll med mycket fint
folk! :)


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0